Anika Follmann stopper som landsleder i Børne- og UngdomsOase

Det er med et vemodigt hjerte, at vi må orientere om, at Anika Follmann efter eget ønske fratræder sin ansættelse som landsleder af Børne- og UngdomsOase med udgangen af november 2021.

Anika Follmann har ydet en fantastisk indsats som landsleder og har på mange områder løftet BUOs arbejde ud i netværket og banet vejen for nye initiativer og arbejdsområder, som både Familielaboratoriet og Konfi ToGo vidner om. Vi er i bestyrelsen taknemmelige for alt, Anika har givet BUO med sit stærke visionære blik og det medfølende hjerte, hun udviser for den enkelte medarbejder. Hun vil blive savnet!

Om sit valg siger Anika selv: ”Mine tanker om at stoppe som landsleder har været et stykke tid undervejs, og jeg er afklaret omkring, at det er rigtigt for mig at give stafetten videre nu. Jeg glæder mig over alt det gode, der sker i BUO; både på lejre og rundt om i netværket. Jeg vil i den grad savne den dygtige stab og alle de frivillige, der er med til at skabe rammer og muligheder for at bringe evangeliet ud blandt børn og unge”.

Læs DanskOases hilsen til Anika Follmann

BUOs bestyrelse er gået i gang med processen omkring ansættelse af en ny landsleder, og der vil i løbet af de kommende uger komme et jobopslag.

 

På vegne af bestyrelsen
Jane Baumgartner, formand

Annoncer