Bøger for forældre og
børnemedarbejdere

Vi har her samlet 3 forskellige bøger, som er målrettet til dig som forælder eller dig, som arbejder med børn og unge. Bøgerne lægger alle op til samtale om forskellige emner, også i nogle tunge emner, som kan være svære at snakke med sine børn om. 

Selfies, sex og unge uden tøj på

”Selfies, sex og unge uden tøj på – den vigtige samtale med din teenager om køn og seksualitet.”

I en verden hvor de unge dagligt bliver bombarderet med seksualitet, LGBTQ, porno, skam og meget mere, er denne bog vigtig læsning for dig som forældre!

Bogen tager fat i et emne, der kan være svært for forældre og unge og tale om uden at ende i et vakuum af skam og en følelse af at være forkert. Bogen giver brugbare redskaber og hjælper dig som forældre og i sidste ende dit barn til at få et sundt forhold til sin seksualitet.

Køb bogen hos Novia her

Kom og vær med

Kom og vær med er en aktivitetsbog til brug i fællesskabet mellem børn og voksne. Bogen rummer 25 bibel-fortællinger, der med en ledsagende refleksion og farverige fotos inspirerer til aktiviteter og lege og sætter samtaler i gang om tro og kristendom – mens man støber lys, laver raketter med natron, leger Judas, tager på drømme­rejser eller bager et gavebrød.

Bogen henvender sig til børn og deres betydningsfulde voksne og er desuden velegnet til minikonfirmander, konfirmander og ved børne­aktiviteter i kirker.

Bogen er skrevet af 25 mennesker fra det danske kirkeliv.

Køb bogen hos Novia her

Tro i børnehøjde

Tro i børnehøjde er en ressourcebog til forældre, børne­medarbejdere og andre, der tager vare på børns trosudvikling.

Bogen er til inspiration og vejledning til et tættere og nærværende forhold til Gud i hverdagen. Den støtter og guider forældre og børnemedarbejdere i deres rolle som vejleder for barnet i dets åndelige udvikling.

I bogen finder du redskaber og idéer til, hvordan du støtter og guider barnet i et livsgivende fællesskab med Gud. Forfatter Rachel Turner forklarer, hvordan barnet guides til at leve i tro og tillid til Gud.

Køb bogen hos Novia her

Find flere ressourcer her: