Børne- og UngdomsOase søger deltidsprojektleder til vikariat

Drømmer du om, at konfirmander i Danmark får et forvandlende møde med Jesus?
Så kan det være dig, vi leder efter!

Børne- og UngdomsOase (BUO) søger en visionær medarbejder til stillingen som projektleder af Konfi To Go. Tiltrædelse snarest muligt.

Om stillingen

Konfi To Go er et koncept, der har til formål at støtte og udvide den lokale sognekirkes konfirmandarbejde, så konfirmanderne opnår tilknytning til kirken i deres konfirmandtid og bevarer den efter konfirmationen. Grundstenene til Konfi To Go blev lagt i foråret 2020 og har sidenhen været et projekt under udvikling. 

Læs mere på www.konfi-to-go.dk

Som projektleder for Konfi To Go kommer du til at arbejde med udbredelse af konceptet med fokus på afvikling af workshops, konfirmanddage og resten af Konfi To Go’s aktiviteter. Konfi To Go skal tilrettelægges, så det bliver en relevant ressource for præster, sognemedhjælpere og lokale konfirmandundervisere og som et tiltag, der kan bygge bro mellem den lokale sognekirke og lokalsamfundets unge.

Som projektleder kommer du til at varetage følgende opgaver og funktioner:

 • Etablere kontakt til sognekirker og -præster, der er interesseret i Konfi To Go’s produkter
 • Fortsat udvikle og tilrettelægge konceptet Konfi To Go
 • Koordinere med aktører som workshopgæster, vikarer og koncertholdere
 • Sikre at forkyndelse og aktiviteter afvikles i overensstemmelse med DanskOases vision og teologi, og samtidig er gængs og relevant i en bred folkekirkelig kontekst

Om dig

 • Du har et kendskab til DanskOase og deler Oases vision om fornyelse, udrustning og mission
 • Du har eller er i gang med en relevant uddannelse, som fx teologi, 3K, lærer eller kommunikation
 • Du er kontaktskabende, visionær og igangsættende
 • Du har kompetencer inden for projektstyring
 • Du er aktivt medlem af en lokal menighed
 • Du har evner til at analysere, hvad der bevæger sig i tiden på konfirmand-, teenage- og ungdomsområdet og kan omsætte dette til strategi, koncept og handling
 • Du har erfaring med kirkeligt B&U arbejde. Det er en fordel, at du tidligere har arbejdet med formidling, konceptudvikling og projektstyring – men er ikke et krav

Arbejdet sker med udgangspunkt i vores sekretariat i Odder, men der kan tilrettelægges hjemmearbejde efter ønske og tid/fleksibilitet.
Du kommer til at indgå i en passioneret og engageret stab og kan se frem til et spændende teamsamarbejde.

Stillingen er et 1-årigt vikariat. Tiltrædelse snarest muligt. Ansættelsen er en 40% stilling (15 timer), men med mulighed for en lille nedjustering. Lønnen følger BUOs lønpolitik.

Ansøgningen sendes til Jonatan Rabjerg, rabjerg@buo.dk. Vi holder løbende samtaler.

Har du spørgsmål om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Jonatan Rabjerg, nuværende projektleder og konsulent på 20941366 / rabjerg@buo.dk eller bestyrelsesformand for BUO Jane Baumgartner 30680361.

Annoncer