BUO har ansat ny landsleder

Det er med meget stor glæde, BUOs bestyrelse nu kan offentligøre, at Arne Hougaard Pedersen er ansat som Børne- og UngdomsOases landsleder pr 1/3 2022.

Arne kommer fra en stilling som generalsekretær i Den danske Israelsmission og har en solid ballast med erfaring i organisations- og personaleledelse, en relevant faglig baggrund med kandidatgrad i medievidenskab samt snart en bachelor i teologi. Arne er bosiddende i Silkeborg med sin dejlige familie: hustruen Heidi og 4 piger i alderen 5-13 år.

I bestyrelsen ser vi meget frem til samarbejdet med Arne og er i stor forventning til, hvor Gud vil lede Børne- og UngdomsOase hen i de næste år.

 

Her kommer Arne Hougaard Pedersens egne refleksioner på startskamlen til det nye job:

“Uanset hvor BUO skal bevæge sig hen de næste år, er der nogle uundgåelige spørgsmål, vi må forholde os til. Først og fremmest tror jeg vi skal øve os mere i, hvordan vi laver kirke sammen med børn og unge – og ikke bare for dem. Børn og unge vil helt vildt gerne bidrage med det, de kan, og jeg drømmer om at vi i BUO kan være med til at tale dem op, så de får mod til at kaste sig ud i både livet og troen sammen med Jesus.

Derudover er der naturligvis store emner som kønsidentitet og digitaliseringen af vores relationer og spørgsmålet om, hvordan vi slår følgeskab med de unge i det. Tak til BUOs bestyrelse for at vise mig tillid, og jeg glæder mig helt vildt til at arbejde sammen med både dem, ansatte og frivillige om at styrke BUOs arbejde.”

 

På vegne af bestyrelsen

Jane Baumgartner, formand

Annoncer