Del dine traditioner med BUO

Del dine bedste, sjoveste, skøreste og mest hyggelige højtidstraditioner med Børne- og UngdomsOase - Måske lige netop din tradition kommer med i Grib Højtiden.

Livet er en herlig blanding af hverdag og fest!

Og hvert nyt år vi tager hul på, vil bringe begge dele.

En del af årets fester er tilknyttet de højtider og mærkedage, som vi også markerer i kirken. Jul, påske og pinse, som de 3 største fester, hvor vi i større eller mindre grad har traditioner, der er centrale for vores fejring. 

I Børne- og UngdomsOase vil vi gerne støtte op om festerne og fejringerne med materialet “Grib Højtiden”, som du finder her. Her har vi gennem de sidste par år samlet idéer og inspiration til gamle og nye traditioner for et udvalg af årets højtider og mærkedage.

Tanken er, at idéerne dels skal styrke fællesskabet i familien og med dem, man fejrer højtiden med. Det må også meget gerne være forslag, som bringer højtidens budskab i fokus.

Vi vil fortsatte gerne udbygge materialet, og her kommer DU ind i billedet!

Du eller I, i familien, har sikkert nogle traditioner, som vil være nye for andre. Måder, hvorpå du og din familie, eller din børne- eller juniorkirke markerer en højtid, som andre også kan prøve. Det kan være en leg, en særlig opskrift, et lille ritual eller andet.

Vi vil meget gerne høre om dine bedste traditioner og idéer til Grib Højtiden.

Du kan dele dem med os enkelt og hurtigt gennem skemaet her, og måske inkluderer vi din tradition eller idé i Grib Højtiden. Hvis du skriver din e-mail, giver vi dig besked, hvis vi vælger at bruge din idé. 

Har du spørgsmål til Grib Højtiden er du meget velkommen til at kontakte Familiekonsulent Thilde Kofod på thilde@buo.dk

Annoncer