Søg
Close this search box.

Børn i pluralisme

Artikelsamling og foredragskatalog til forældre om en robust barnetro i en turbulent tidsalder. Børn i pluralisme er et projekt udviklet af Familielaboratoriet som studiemateriale.

Børn i pluralisme

Udvikling af projektet

Projektet “Børn i Pluralisme” blev søsat i slutningen af 2016 med det formål at hjælpe forældre til at støtte og inspirere deres børn og unge til at leve i et pluralistisk-sekulært samfund. 

Projektgruppen har – blandt andet via spørgeundersøgelse blandt unge fra kristne hjem – en bekræftet fornemmelse af, at der adresserer en vigtig og påtrængende problemstilling for mange kristne forældre. 

Som afrunding på projektgruppens arbejde præsenterer vi her ressourcer til forældre og andre voksne, som arbejder med børn og unge.

 

Artikelsamling

Vi har udarbejdet 7 artikler til forældre og andre voksne, som skal inspirere og hjælpe børn og unge til at leve i et sekulært-pluralistisk samfund. Artiklerne kan bruges som inspiration til præster, ledere af børneklubber og børnekirker, til undervisning og indlæring.

Artiklerne handler blandt andet om den verden vi lever i, og dens påvirkning på børn, barnets mentale og sproglige udvikling og barnets personlige tro.

Hent artiklerne som PDF her.

 

Foredragskatalog

Projektgruppen tilbyder forskellige foredrag. Herunder kan du læse mere om hvert enkelt foredrag, som tager udgangspunkt i de 7 artikler. Her finder du de forskellige foredragsholdere og kontaktinformationer derpå.

Læs mere og book et foredrag her.

Find mere studiematierale her: