Søg
Close this search box.

Mit liv og mit hus

Mit liv og mit hus er et studiehæfte for forældre med fire oplæg til samtale, sang og liv. Kan bruges derhjemme til dialog eller i cellegruppe eller bibelkreds.

Studiehæftet

Et studiehæfte for forældre med fire oplæg til samtale, sang og liv. Brug hæftet til at åbne samtalen mellem dig og din ægtefælle eller brug det i cellegruppen. Spørgsmålene i hæftet lægger op til dialog og kan give anledning til gode samtaler, hvor der er plads til fordybelse i tanker og holdninger.

De fire oplæg er skrevet af Arvid Asmussen med afsæt i sangen: “Må mit liv og mit hus altid tjene dig”, som der også er noder til i hæftet.

Hvert oplæg består af en lille tekst, hvor Arvid deler tanker og erfaringer fra sit eget liv. Spørgsmålene til samtale handler om, hvordan et helt almindeligt familieliv sammen med Gud kan se ud.

Plakat med bibelvers

I forbindelse med studiehæftet udgiver Familielaboratoriet også en plakat med bibelverset ”Jeg og mit hus vil tjene Herren” fra Josvas Bog 24, 15, som både sangen og studiehæftet bygger på. 

Den kan være en påmindelse i jeres hjem om, at I vil tjene Gud. Plakaten kan også bruges som pynt i Missionshuset, kirken eller hvor menigheden holder til. Plakaten kan købes hos Novia.dk.

Kig desuden rundt på Novia.dk. Her finder du et stort udvalg af bøger omkring tro, familieliv, andagtsbøger og børnebøger. Her kan du også finde flere pynteting, blandt andet de flotte Willow Tree figurer, som er en rigtig fin gave til en mor, søster, bedsteforældre eller én der betyder noget særligt, i dit liv. Find Willow Tree figurer og mange andre pynteting, som kan give inspiration til gaver, lige her.

Find mere studiemateriale her: