Søg
Close this search box.

Henrik Kildahl er ny sporleder for TuneUp på SommerOase

Henrik Kildahl er klar til at give den hele armen som sporleder på SommerOases ungespor TuneUp. Find ud af, hvem han er her.

Vi er vildt begejstrede for det nye ansigt på kontoret Henrik Kildahl, som pr. 1. september er ansat som sporleder på TuneUp – SommerOases spor for unge på 17+.

Henrik fortæller:

“Jeg er den nye sporleder på TuneUp – og det er jeg simpelthen så glad for! Jeg har gennem det seneste års tid oplevet Gud kalde mig mere og mere ind i arbejdet med unge. Senest på Oasehøjskolen, som også står mit hjerte meget nært. Jeg ser frem til at møde en masse unge mennesker på vores lejre, og jeg vil give den hele armen for at skabe de bedste rammer for, at de kan møde Gud og blive udrustet til at følge ham i hverdagen.

Siden jeg stiftede bekendtskab med BUO for ca. 12 år siden har jeg været ind og ud af forskellige frivillige opgaver, så jeg ser selvfølgelig også frem til igen at blive en del af BUO’s fantastiske stab af både frivillige og lønnede mennesker, der brænder for, at børn, teens, unge og familier må blive inspireret til et liv med Jesus.

Jeg drømmer om, at flere unge helt op til sidst i 20’erne vil finde TuneUp relevant og inspirerende. Lige nu går segmentet kun til start 20’erne, så jeg er spændt på at høre, hvad de ældste unge søger og identificerer sig med på SommerOase og vores øvrige lejre. Samtidig drømmer jeg om for alle i TuneUp-segmentet uanset alder, at vores lejre fortsat må give livslange oplevelser, erfaringer og relationer.”

Henrik er præst i Viborg Oasekirke og leder af konfirmand- og ungdomsarbejdet i Silkeborg Oasekirke. Han er gift med Karen fra Sund Søvn og sammen har de to drenge og noget høns/hamster.

Vi glæder os meget til at følges med Henrik i arbejdet med vores unge.