Søg
Close this search box.

Konfi To Go ønsker at skabe uforglemmelige oplevelser for konfirmander, som vil give dem et tættere samarbejde med deres præst. 

Et tilbud til konfirmandundervisningen

Konfi To Go drømmer om, at konfirmander i hele landet hører evangeliet om Jesus og oplever et meningsfyldt konfirmandforløb, som skaber et tilhørsforhold til kirken, der varer længe efter konfirmationen. 

Vi tilbyder dig et stærkt supplement til konfirmandundervisningen, hvor vi underviser og formidler tro og tillid til Gud, hvor præster og konfirmander får fælles oplevelser til efterfølgende samtale, refleksion og evaluering.

Det tilbyder vi

Workshop

Få et frisk pust udefra med et besøg fra Konfi To Go hvor centrale begreber i den kristne tro formidles og sættes i perspektiv til konfirmandernes liv.

I kataloget kan du læse mere om de forskellige emner, vi tilbyder, som alle sætter evangeliet på dagsordnen.

Prisen for en workshop er 3.500 kr.

Konfidag

En hel dag dedikeret til konfirmanderne, hvor de får fest, workshops, sjov, leg, musik, ny viden, forskellige perspektiver på tro i praksis og spændende oplevelser.

Konfidagen arrangeres enten i Aarhus, København eller i dit eget sogn, hvis I ønsker dette.

Priser fra 12.000 kr.

Konfirmandlejr

En konfirmandlejr kan være en stor opgave at skulle planlægge men en dyrebar oplevelse. Derfor kan du i samarbejde med Konfi To Go få planlagt lige præcis den lejr, du drømmer om.

Vi kan sammen med dig planlægge, deltage og bidrage i det omfang, du ønsker og har behov for.

Priser for en lejr starter fra 20.000 kr.

Efterskoleaften

Mange konfirmander står overfor at skulle vælge efterskole. Derfor kan du give dem en fornemmelse af, hvordan det er at være efterskoleelev.

Vi har aftaler med forskellige efterskoler rundt i landet, som vil stå for et sjovt og hyggeligt aftenprogram for konfirmanderne.

Pris for en efterskoleaften er 500 kr.

Gratis ressourcer

Audio walk

Konfi To Go har i anledningen af efteråret lavet en AudioWalk, hvor tidligere projektleder Jonatan tager konfirmanderne med på en gåtur ud i Guds natur. 

Gennem gåturen vil han fokusere på forskellige dele af naturen og hvordan det viser, hvem Gud er og hvem konfirmanderne er i kraft af Ham.

AudioWalken kan findes på Spotify og Apple podcasts.

PåskeUdfordringen

Med app’en Actionbound bliver du ledt igennem påskens begivenheder, mens du bevæger dig rundt i en by nær dig, eller måske endda i din egen by.

På gåturen vil der være forskellige spørgsmål, som tester din viden om påsken. 

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at høre mere om Konfi To Go, så kan du skrive til BUOs landsleder Arne Pedersen på arne@buo.dk

Læs også mere om KonfiOase, som er Oases konfirmandforløb, der består af tre lejre. Du finder information om KonfiOase her