Søg
Close this search box.

En hel dag fyldt til randen med mening og sjov.

Konfidagen giver dig mulighed for en hel dag med dine konfirmander. Dagen kan enten være i Aarhus, København eller i dit eget sogn. 

Skal dagen være i Aarhus eller København har vi et spændende program klar til dig, der udnytter, at vi er i en storby og går på en byvandring, hvor konfirmanderne kan få lov til at opleve forskellige sider af storbyen. Hvis du vælger denne form for konfidag, skal du kun stå for transport til og fra byen – resten står vi for.

Ønsker du i stedet en konfidag lokalt i dit eget sogn bytter vi byvandringen ud med et besøg fra en spændende person, der kan sætte perspektiv på livet, samtiden og det at være menneske.

Som om det ikke var nok, vil der i løbet af dagen være en masse sjov, konkurrencer og god forplejning. Vi slutter dagen af med et brag af en aften koncert, som arrangeres i samarbejde med YFC music.

Inden konfidagen vil vi snakke sammen om den præcise planlægning af dagen.

Prisen for konfidagen starter på 12.000kr. + kørsel, denne pris er gældende for konfirmandhold op til 30 deltagere. Ved flere konfirmander tillægges der 150 kr. pr. konfirmand.

For at få mere af vide om konfidag eller købe en konfidag, så send en mail til mathias@buo.dk

Program:
Undervisning
Middagsmad
Aktivitet
Byvandring eller oplæg
Koncert
Aftensmad