Konfirmandlejr

En konfirmandlejr er en hel unik mulighed for at opbygge relationer til konfirmanderne, og det skaber ofte en særlig stemning, når man får konfirmanderne ud af undervisningslokalet og ind i nye rammer.

Men det kan være en stor mundfuld at skulle planlægge og arrangere en hel lejr. Forud for og under en konfirmandlejr ligger der mange overvejelser og praktiske gøremål – dagene skal indeholde forskellige programelementer, der skal findes lokaler, forplejning, udstyr, frivillige og meget mere. 

Når du køber en lejr gennem Konfi To Go, sørger vi for, at alting sker. Workshops, undervisning, musikere, frivillige, lokaler, udstyr, løb, lege – you name it.

Har du selv styr på dele af lejren, kan det være aktuelt, at Konfi To Go kun leverer delelementer, og derfor er konceptet en dynamisk størrelse, som kan tilpasses netop dit behov og dine ønsker.

Ligesom alle andre tilbud fra Konfi To Go sker planlægningen og tilrettelæggelsen i et samarbejde med dig, så du hele tiden kan have fingeren på pulsen, og det kan blive den konfirmandlejr, du drømmer om.

Prisen for en konfirmandlejr afhænger af, hvor meget Konfi To Go skal levere. Derfor beder vi dig om at kontakte os, så vi kan give et overslag på prisen ud fra det, du efterspørger. Et overslag på en konfirmandlejr kunne lyde på 20.000 kr. + kørsel . Prisen er gældende op til 30 konfirmander. Har du flere end 30 konfirmander, vil der komme en tillægspris pr. konfirmand.

For at få mere af vide om konfirmandlejre eller købe en lejr, så send en mail til mathias@buo.dk