Lokalgruppemanual

BUO’s lokalgruppemanual er en ressource til lokalgrupper i Børne- og UngdomsOase med råd og vejledning til foreningsarbejdet.

Her kan I finde information om tilskudsmuligheder og viden om, hvad I, som lokalforening, kan bruge Børne- og UngdomsOase til. Undervejs finder I skabeloner til aktivitetsrapport og årsregnskab samt en tjekliste til lokalforeningen. 

Hvis I ikke finder, hvad I har brug for, er I altid velkomne til at kontakte BUO’s foreningskonsulent. Det gælder også, hvis I ønsker sparring på bestyrelsesarbejdet, økonomistyringen eller ledelse af frivillige. Vi vil altid gerne hjælpe.

Læs guiden her:

BLIV LOKALGRUPPE I BUO

En lokalgruppe i BUO er en forening med et lokalt kirkeligt børne- og ungdomsarbejde. BUO’s lokalgrupper bærer med på BUO’s vision om, at børn og unge må møde Gud, blive en del af en lokal menighed samt blive udrustet til og sendt i mission.

Vi vil gerne hjælpe jer igennem opstartsfasen som lokalgruppe i BUO. Denne guide leder jer igennem de fire trin, som er nødvendige for at oprette og drive en lokalgruppe. I må altid tage kontakt til os med spørgsmål undervejs.

Læs guiden her:

Hvem er vi