Handelsbetingelser

Priser
Alle priser er i danske kroner (DKK).

Betalingsmidler
Følgende betalingsmidler accepteres på sitet: Dankort, VISA, VISAelectron, Mastercard, MobilePay. Der pålægges gebyrer for transaktionsomkostninger ved betaling med betalingskort. Ved betaling med Dankort/Visa-Dankort kommer beløbet automatisk på dit næste kontoudtog fra kortudstederen med teksten Børne- og UngdomsOase – på nøjagtig samme måde, som når du ellers anvender det pågældende Dankort.

Net-betaling & sikkerhed
Vi anvender betalingssystemet QuickPay.dk der er godkendt af PBS. Alle kort-data sendes krypteret direkte til PBS og lagres af sikkerhedsmæssige grunde ikke hos sælgeren. Der anvendes den såkaldte SSL-kryptering; der giver en meget stor sikkerhed for, at fortrolige oplysninger ikke kan opsnappes af tredjepart.
Læs mere om betaling på Internettet på www.betaling.dk (info-side drevet af PBS).

Kvittering/Faktura
Kvitteringen er det sidste trin i processen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Kvitteringen skal fremvises ved eventuel fortrydelse eller reklamation.

Fortrolige oplysninger
Vi bruger dine oplysninger til at sende din kvittering og informere dig, hvis uforudsete problemer med din tilmelding skulle opstå. Vi vil endvidere efter det event, du har tilmeldt dig sende dig relevante nyheder fra Børne- og UngdomOase på den angivne e-mail adresse. Du kan til enhver tid og uden varsel afmelde disse mails uden omkostninger.
Vi er en selvstændig online-butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre. Vi opvarer dine data sikkert men ukrypteret. Du kan jf. personaledataloven få fuld indsigt i dine oplysninger. Vi bruger logfiler på donationssiden. Logfilerne bruges til at registrere, hvilke valg, der foretages på siden. Betaling med kreditkort sker via en krypteret forbindelse.

Købers tilladelse af rettigheder:
Når du køber billet til events opholder dig på vores venues og arealer, accepterer du samtidig, at vores fotografer kan tage billeder/optager video hvor du fremgår, som vi efterfølgende benytter i vores markedsføring eller til redaktionelle formål. Børne- og UngdomsOase er ikke forpligtet til at yde dig kompensation herfor.

Force majeure
Børne- og UngdomsOase fraskriver sig ethvert ansvar som følge af udefrakommende omstændigheder for hvilke Børne- og Ungdomoase ikke har rådighed over (force majeure).
Sådanne omstændigheder kan bl.a., men ikke kun, være krig, naturkatastrofer, ændret lovgivning, brand samt anden uforudset skade på varelager, myndighedsrestriktioner, herunder importrestriktioner, eller salgsforbud.

Ansvarsfraskrivelse
Udover hvad følger af nærværende generelle handels- og leveringsbetingelser, fraskriver Børne- og UngdomsOase sig ethvert direkte eller indirekte økonomisk ansvar som følge af aflysning af et arrangement, ændring af program samt andre ændringer af et arrangements omfang, størrelse samt faciliteter.

Forbehold
Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.

Fortrydelse og returret
Du har fuld fortrydelsesret ved tilmeldinger via dette site frem til en måned før første konferencedag. Der er ingen fortrydelsesret på tilmeldinger til konferencer i måneden op til konferencen (31 dage).
Du skal være opmærksom på at tilmelding er bindende og at der ikke ydes tilbagebetaling, hvis du tilmelder dig og betaler i måneden op til konferencen.
Hvis du fortryder dit køb inden en måned fra første konferencedag, tilbagebetales købesummen til dig. Dette foregår via bankoverførsel, som tilbagefører dit tilgodehavende til den konto/det kort, som beløbet blev hævet fra. Der tilbageholdes et administrationsgebyr på 150 kr. for tilbageføring af betalinger.