Bøger og spil

Savner du kvalitetstid i familien? Ønsker du ofte dybere samtale, i stedet for snak om madpakker og hvem der henter børn? Vi ved, det kan være svært at finde samtaleemner, når hverdagen er fyldt med madlavning og logistik. Derfor har vi fundet disse spil, som bringer nye samtaleemner på bordet, som normalt ikke bliver vendt i hverdagen. Med disse bøger og spil kan I på en sjov og hyggelig måde vende jeres holdninger og meninger med jeres partner og børn.

Vi har fundet inspiration til en anderledes spilaften i familien. Disse bøger og spil giver anledning til samtale om forskellige emner og giver grobund for en større forståelse af egne tanker og holdninger. Spillene handler udelukkende om samtale og ikke om at vinde. Lær dine børn og ægtefælle bedre at kende, samtidig med, du lærer dig selv bedre at kende. Med samtalekortene bliver tankerne sat igang om emner, man normalt ikke spekulerer over i hverdagen.

Spillene kan tages med på ferien, i bilen eller derhjemme til en hyggelig aften, hvor I er løbet tør for samtaleemner. 

Her kan du også læse mere om bogen “Til en elsket datter” – bogen der kun er skrevet halvt færdig. Her skal du selv udfylde resten, og fundere over flere ting, der måske ikke funderes over i en travl hverdag. Både spillene og bogen giver dermed anledning til fordybelse og til at tage sig tid til, at overveje sine egne holdninger om meninger til forskellige emner. Læs mere om spillene og bogen herunder. 

Go’ fornøjelse!