Søg
Close this search box.

Go' Samtale

Go’ Samtale hjælper jer på vej til en større kommunikation i hverdagen, men nye samtaleemner, som normalt ikke bliver vendt i hverdagen. Tag spillet med i bilen eller med på ferien.

Go' samtale

Familieudgave

Kortspillet indeholder flere forskellige emner og er et godt hjælpemiddel til at få en god snak igang. Spillet indeholder 90 kort, med et individuelt emne og dertilhørende 3 spørgsmål på hvert kort.

Kortene indeholder hvert et emne, som blandt andet er bekymringer, respekt, sociale medier, tillid, ansvar og udseende med 3 dertilhørende spørgsmål til emnet. 

Udover kortspillet kan sætte gang i en god dialog kan det også give en større indsigt i egne tanker og holdninger. Spillet kan både spilles med familien, venner og kollegaer

Tillægsudgave

Prøv desuden også tillægsudgaven til familieudgaven af Go’ Samtale, med mange flere spørgsmål om tro. I hæftet “tillæg” findes et spørgsmål til et konkret emne, som er tilknyttet et bibelvers.

Her kan der snakkes om, hvad Gud tænker om det konkrete emne, samtidig med en større forståelse af egne og andre tanker til emnet og spørgsmålet.

En mulighed er, at samles hele familien om spillet, hvor alle kan skiftes til, at læse bibelverset op. Dermed udvides spillet, til også at være en tid med Gud i familien.

Parudgave

Mangler I gode samtaleemner i parforholdet? Med Go’ Samtales parudgave finder i 90 samtalekort med forskellige emner, som I kan snakke om som par.

Til hvert kort følger 3 spørgsmål til emnet, så I nemt kan få en samtale igang om forskellige emner som tro, tillid, sex og mange andre samtaleemner

Spillet kan være en rigtig god mulighed for jer, som par, til at få nye samtaleemner ind i hverdagen. Samtalekortene kan både bruges derhjemme, i bilen eller tages med på ferien. 

Find alle 3 udgaver lige her

Find flere ressourcer her: