Til en elsket datter

Sara Dahlmann har skrevet bogen “Til en elsket datter” til piger i alderen 13-16 år. Men den er ikke færdigskrevet. Der mangler de ord, som opmuntrer og bygger bro til lige præcis din datter, din niece eller dit barnebarn.

Til en elsket datter

En personlig gavebog til din teenagepige

Sara Dahlmann er mor til 4 teenagere. Hun står bag en lang række børnesange, en børnebog om fadervor og denne fine og personlige bog, som moren, bedstemoren eller tanten selv skal færdiggøre.

Bogen er en workbook med smukke illustrationer og plads til håndskrevne notater. En personlig og betydningsfuld gaveidé til konfirmation eller fødselsdag. Bogen er delvist skrevet færdig, resten udfylder du selv med dine tanker, erindringer og minder om datteren eller barnebarnet. 

 

Færdiggør bogen

Bogen kommer ind over flere forskellige emner, blandt andet familie, forelskelse, venner, personlighed, tro og mod på livet. Disse emner udfylder du med personlige ord til teenagepigen, som opmuntrer og kan bygge bro imellem jer.

Det kan være svært at snakke med sine børn eller generelt unge mennsker om meget personlige tanker, hvis de ikke har lyst. På denne måde kan du dele dine tanker i bogen, uden barnet behøver at reagere, når hun har læst den. Igennem “Til en elsket datter” kan der bygges en livslang bro imellem mor og datter.

– Der er mange stemmer omkring vores piger. Jeg håber at I med denne boggave må opleve at komme til orde med jeres kærlige stemme i en form, som jeres datter kan vende tilbage til og huske på – Sara Deahlmann, Forfatter

Find flere ressourcer her: