Englehusker

Lav små engle, som beskytter mod mørket og som børnene selv kan kreere. En englehusker kan man altid have i lommen, lige til at tage frem, hvis man bliver bange.

Englehusker

Englehusker

En englehusker er en lille tryghed, du kan have med i lommen, hvis der er noget, som gør dig bange. Uanset om man er barn eller voksen oplever de fleste, at der er noget, der kan gøre os bange. Måske er det mørket eller at være helt alene. Lav hver jeres Engle-husker, som kan minde jer om, at Gud er sammen med jer, også når der er noget, I er bange for eller bekymrede over.

Tegn en engel sådan som du forestiller dig, den ser ud. Skriv evt. ”Frygt ikke” på din Engle-husker. Afslut med et lag hårlak eller lad den tørre mellem hvert lag. Læg den under din pude, stil den i vindueskarmen eller hvor du får øje på den.

Det skal du bruge

  • En sten
  • Et patentlåg
  • Et lille spejl
  • Et skruelåg eller noget andet man kan tegne på.
  • Poscatusser eller andre tusser med maling i.

 

Du kan finde forskellige tusser i en hobbeforretning. Spørg dernede, hvilken tusch, som passer til dit underlag. Husk hvis du har brug for at have din Engle-husker under hovedpuden, er det en fordel, den er flad.

Mens I maler, kan I sammen snakke om engle, og hvordan I tror de ser ud. Tror I alle engle kan flyve? Og er nogle større end andre engle? Tag også en snak om jeres skytsengel, og hvad det vil sige at have én. Tror I vi alle har en skytsengel som holder øje med os, og hvordan ser den eventuelt ud?

Find flere efterårsferiefiduser her: