Bæredygtig udvikling i afrika

Hans Christian Hansen er formand for organisationen Hope Danmark. Her arbejder han for bæredygtig udvikling i Ugandas lokalsamfund i samarbejde med lokale partnere.

Hans Christian Hansen

Hvem er Hans Christian Hansen?

Hans Christian Hansen er formand for organisationen Hope Danmark. Her arbejder han for bæredygtig udvikling i Ugandas lokalsamfund i samarbejde med lokale partnere.

Hans Christian bor i Mårslet syd for Aarhus. Han er på efterløn og arbejder nu som frivillig, efter mange års arbejde i TDC, bl.a. med IT og strategi.

 

Hvilket foredrag tilbyder Hans Christian?

Hans Christian tilbyder foredraget:

  • Bæredygtig udvikling i partnerskab

 

Læs mere om foredraget her:

 

Bæredygtig udvikling i partnerskab

Uganda er et land i det østlige Afrika med en omtumlet historie og store udfordringer, fx indenfor uddannelse, sundhed, infrastruktur og erhvervsudvikling.

Hans Christian vil fortælle om, hvordan et frugtbart samarbejde med lokale organisationer har givet reelle forandringer for mange mennesker i Uganda.

Han vil illustrere arbejdet for bæredygtig forandring af civilsamfund med Hope Danmarks forskellige arbejdsområder, samt give et bud på en nutidig forståelse af mission, hvor menneskers rettigheder er i fokus.

Foredraget er relevant for alle fra 16 år og op – oplagt til fx. sogneaftner.

Bemærk: Hope Danmark støtter blandt andet børns skolegang. Derfor vil der være mulighed for at melde sig som “fadder” for et barn. Hans Christian medbringer også en lille salgsbod med afrikansk kunsthåndværk.

Priser

Honorar pr. foredrag: fra 1.400 kr.

Bemærk: BUO lokalgrupper betaler kun transport, ikke honorar. Se hvordan I bliver lokalgruppe her. 

Udover honoraret betales transport efter statens takst.

Honorar, samt betingelser og aftaler om fx aflysninger, aftales direkte med foredragsholderen.