Brug humor

Jakob Svendsen er standup komiker. I mere end 10 år har han lavet sjov og fundet ud af, hvordan vi bruger humor når vi kommunikerer.

Jakob Svendsen

Hvem er Jakob Svendsen?

Jakob Svendsen bor i København og er standup komiker.

I mere end 10 år har han lavet sjov og fundet ud af, hvordan vi bruger humor når vi kommunikerer. 

Jakob har vundet Danish Open i Stand-up, udgivet tre oneman-shows og været nomineret til Zulu Comedy Gallas Talentpris tre gange. Han har medvirket i adskillige comedy-programmer på Zulu og er en del af redaktionen på Zulu-successen Dybvaaaaad.

 

Hvilke foredrag tilbyder Jakob?

Jakob tilbyder 4 foredrag/workshops:

  1. Brug humor – eller hvad?
  2. Grin med Gud
  3. Selvtillid er en joke
  4. Kirken bør IKKE være på Facebook

 

Læs mere om de enkelte foredrag her:

 

1. Brug humor – eller hvad?

Hvordan kan vi bruge humor når vi møder unge (og ældre)? Hvad kan humor gøre når du taler til andre? Hvilke faldgruber er der?

Du lærer hvilke værktøjer komikere bruger, når de underholder. (Hint: Det er hverken hvid kanin eller sort hat – du kan bruge værktøjet med det samme.)

Oplægget har en praktisk vinkel. Lær at bruge det. Kan både fungere som workshop eller foredrag. Relevant for formidlere – folk der skal tale, holde andagt, generelt kommunikere til andre. Brugbart for både unge og ældre.

 

2. Grin med Gud

Hvorfor er kristne så kedelige? Er sjov forbudt i kristendommen?

Humor er et stærkt og effektfuldt redskab i vores kommunikation. Hvordan bruger vi det bedst muligt – og hvor går grænsen? Hvad må man lave sjov med i 2020? Hvad griner Gud af?

Oplægget er mest teoretisk. Et oplæg til debat. Kan både fungere som workshop eller foredrag. Relevant for alle – men oplægget vil blive vinklet lidt forskelligt ud fra målgruppen.

 

3. Selvtillid er en joke

Nervøsitet og sved på panden når du skal performe foran andre? Hvad gør en komiker?

Efter at have stået på mange forskellige scener som komiker i over 10 år gik det op for mig, at mange af de redskaber jeg bruger direkte kan bruges og forbedre vores performance, når vi går til eksamen, skal fremlægge eller bare tale foran andre.

Det er ikke en joke. Det er et boost til din selvtillid.

Oplægget er mest teoretisk. Lær en masse redskaber. Tag dem med hjem i din taske. Relevant for efterskoleelever, gymnasieelever og folk, der vil forbedre deres tale-evner.

 

4. Kirken bør IKKE være på Facebook

Facebook og andre sociale medier er over det hele. ALLE er på Facebook. Så det er kirken også.

Men hvorfor? 

Hvis vi ikke ved, hvorfor eller hvordan vi vil være på sociale medier som kirke og religiøs organisation, så bliver det bare en hovedpine og sur pligt, fyldt med frustration. Så hellere lade helt være med at være der.

Vi skal lære, hvordan vi let laver bedre opslag på Facebook og Instagram. Når jeres profil bliver levende og engagerer folk, så er det pludselig let og sjovt at være på sociale medier.

Oplægget er praktisk og fungerer bedst som workshop. Mest henvendt til folk, der sidder som ansvarlig for en Facebookside.

Priser

Honorar pr. foredrag: 5.000 – 6.000 kr.

Udover honoraret betales transport efter statens takst.

Honorar, samt betingelser og aftaler om fx aflysninger, aftales direkte med foredragsholderen.