Hvordan ser global mission ud
i en moderne verden?

Maj Jensby har gennem de sidste 10 år arbejdet som jordemoder og missionær i flere forskellige lande, senest i Nepal hvor hun boede fra 2015-2019

Maj Jensby

Hvem er Maj Jensby?

Maj Jensby er jordemoder, bor i Risskov og arbejder på Århus Universitetshospital. Derudover er hun ansat som netværksleder for global mission i DanskOase.

Gennem de sidste 10 år har Maj arbejdet som jordemoder og missionær i flere forskellige lande, senest i Nepal hvor hun boede fra 2015-2019.

I Nepal var hun involveret i mission gennem sit arbejde som projektleder for en international NGO og var med til at starte sundhedsprojekter i samarbejde med lokalbefolkningen. Derudover har hun baggrund i Ungdom Med Opgave og har rejst og boet i Tanzania, Uganda, Indonesien og Indien.

 

Hvilke foredrag tilbyder Maj?

Maj tilbyder 2 foredrag/workshops:

  1. Moderne global mission – hvad og hvordan?
  2. Fortællinger om mission i Nepal

 

Læs mere om de enkelte foredrag her:

 

1. Moderne global mission

– hvad og hvordan?

Foredraget byder på en nyfortolkning af, hvad global mission er set i en moderne kirke- og verdenssammenhæng. Maj kommer med svar på, hvorfor vi som kristne i dagens Danmark bør involvere os i, hvad Gud har gang i ude i den store verden.

Bliv inspireret til at tage del i global mission og få hjælp til at se muligheder for hvordan jeres lokalgruppe/menighed helt konkret kan komme i gang.

Foredraget er relevant for alle fra 16 år og op, og kan tilrettelægges både som foredrag og workshop.

 

2. Fortællinger om mission i Nepal

Gud er til stede og gør spændende ting rundt omkring i hele verden!

Gennem dette foredrag tages du med til Nepal, hvor du føres langt op i Himalaya bjergene til tibetanske befolkningsgrupper, som aldrig har hørt om Jesus. Her har Maj Jensby arbejdet med kvindesundhed og kirkeplantning, og hun ønsker at opmuntre og inspirere med historier, om hvordan Gud arbejder rundt om i verden.

Foredraget er for alle fra 16 år og op. 

Priser

Honorar pr. foredrag: fra 1.400 kr.

Udover honoraret betales transport efter statens takst.

Honorar, samt betingelser og aftaler om fx aflysninger, aftales direkte med foredragsholderen.