Når parforhold og familieliv slår knuder

Lisbeth Ryelund har igennem 20 år undervist, holdt foredrag og kurser om bl.a. sorg og krise, sjælesorg, familielivet, parforholdet og den skilsmisseramte familie.

Lisbeth Ryelund

Hvem er Lisbeth Ryelund?

Lisbeth Ryelund bor i Hinnerup, er selvstændig og arbejder som psykoterapeut (MPF), supervisor og organisationskonsulent.

Lisbeth har en meget bred undervisningserfaring, da hun igennem 20 år har undervist, holdt foredrag og kurser om bl.a. sorg og krise, sjælesorg, familielivet, parforholdet og den skilsmisseramte familie. Derudover afvikler hun kursusdage for organisationer om bl.a. trivsel på arbejdspladsen samt ledelse af medarbejdere og frivillige.

 

Hvilke foredrag tilbyder Lisbeth?

Lisbeth tilbyder 4 foredrag:

  1. Pas godt på parforholdet
  2. Vejen videre efter skilsmissen
  3. Sunde skærmvaner i familien
  4. Samtalen når livet gør ondt

 

Læs mere om de enkelte foredrag her:

 

1. Pas godt på parforholdet

Hvad vil det sige at passe godt på sit parforhold? Hvorfor er det vigtigt at passe på sit parforhold i hverdagen? Hvordan kan vi blive bedre til at forstå hinanden, når kommunikationen går skæv?

Et godt parforhold har stor betydning for vores øvrige trivsel både fysisk og psykisk. Alligevel er det den relation, vi ofte bruger mindst tid og energi på og tager som en selvfølge.

Lisbeth vil komme med viden om, hvordan vi kan blive bedre til at sætte fokus på vores parforhold i hverdagen og vil krydre foredraget med små illustrative anekdoter fra sin praksis, som de fleste par kan genkende sig selv i.

Foredraget er for par.

Emnet kan tilpasses til foredrag af 1-3 timers varighed til hele kursusdage/forløb.

 

2. Vejen videre efter skilsmissen

Hvordan passer jeg på mig selv efter en skilsmisse? Hvordan kan jeg forstå børnenes reaktioner og hjælpe dem videre?

En skilsmisse er ofte at betegne som en livskrise for både forældre og børn. Fyldt med følelser, forandringer, nye roller og usikkerhed.

Lisbeth vil komme med input til, hvorfor det er så vigtigt, at den voksne får taget hånd om sig selv i processen både af hensyn til sig selv og til børnene. Ligeledes vil Lisbeth komme med viden om børns typiske reaktioner i en skilsmisseproces, og hvordan vi som forældre kan hjælpe dem videre.

Foredraget er for skilte forældre.

Emnet kan tilpasses til foredrag af 1-3 timers varighed til hele kursusdage/forløb.

 

3. Sunde skærmvaner i familien

Fylder skærmene for meget i jeres hjem?

Opstår der nemt konflikter om skærme?

Hvordan kan vi hjælpe børnene og os selv som forældre til at få gode skærmvaner?

Lisbeth kommer med viden, redskaber og inspiration til at sætte fokus på skærmvaner i familien med det formål at hjælpe jer til at skabe de rammer, I ønsker hjemme hos jer.

Foredraget er for forældre.

Emnet kan tilpasses til foredrag af 1-3 timers varighed til hele kursusdage/forløb.

 

4. Samtalen når livet gør ondt

Hvordan kan vi arbejde med sjælesorg i vores kirke? Hvordan tager jeg bedst vare på det menneske, der har det svært? Og hvordan tager jeg bedst vare på mig selv i samtalen med det andet menneske?

Lisbeth har mange års erfaring i at træne samtalepartnere (bl.a. pædagoger, diakoner, kirke-kulturmedarbejdere, præster). Hun kommer med nyeste viden og lægger gerne op til konkrete samtaleøvelser med deltagerne undervejs, hvor hun kan give direkte supervision i trygge rammer med fokus på ‘learning by doing’.

Foredraget er relevant for præster, ansatte og frivillige i kirker, pædagoger, diakoner.

Emnet kan tilpasses til foredrag af 1-3 timers varighed til hele kursusdage/forløb.

Priser

Honorar pr. foredrag: fra 5.000 kr.

Udover honoraret betales transport efter statens takst.

Honorar, samt betingelser og aftaler om fx aflysninger, aftales direkte med foredragsholderen.