Skal vi snakke om sex?

Camilla Hessellund arbejder som pædagog i en børnehave og har derudover en rådgivningspraksis som sexolog og parterapeut.

Camilla Hessellund

Hvem er Camilla Hessellund?

Camilla Hessellund er uddannet socialpædagog fra Diakonhøjskolen 2017, bliver færdig som sexolog i april 2021 og som parterapeut i august 2021 fra Sexologiskolen.

Camilla bor i Aarhus i et lille kollektiv. Til daglig arbejder hun som pædagog i et bosted for udviklingshæmmede børn og har derudover en rådgivningspraksis som sexolog og parterapeut.

Find Camilla på instagram: @sexologHessellund

 

Hvilke foredrag tilbyder Camilla?

Camilla tilbyder 2 foredrag:

  1. Hvordan taler jeg med min teenager om seksualitet?
  2. Hvordan forholder jeg mig til min seksualitet?

Læs mere om de enkelte foredrag her:

 

1. Hvordan taler jeg med min teenager om seksualitet?

For mange kan det føles lidt svært og akavet at tale om seksualitet, men ikke desto mindre er det en vigtig del af at være forælder eller leder for børn og unge.

I foredraget bliver deltagerne klædt godt på til at tage hul på samtalen. Camilla vil fortælle om seksualitet, tendenser i samfundet, kroppen og børns seksuelle udvikling. Hun giver også konkrete værktøjer til at kunne tale med hinanden og særligt med de unge om sex og seksualitet. Jo mere vi tør tale om det, jo mindre behøver de søge svar andre steder.

Foredraget er relevant for forældre samt ledere for teenagere og unge voksne.

 

2. Hvordan forholder jeg mig til min seksualitet?

Seksualitet er naturligt, en del af ethvert menneske, en gave fra Gud – ikke bare når man er gift. Et foredrag med oplæg til samtale om forskellige kroppe, den naturlige seksualitet, samfund og sex.

Foredraget er målrettet teenagere og unge voksne.

Bemærk: Man kan med fordel vælge en pakkeløsning, hvor Camilla først holder et kortere foredrag for ledere/forældre om at tale om seksualitet, og dernæst ét for de unge om seksualitet. På den måde kan forældre og ledere blive klædt på til at tage opfølgende snakke med de unge.

Priser

Honorar: aftales direkte med Camilla.

Udover honoraret betales transport efter statens takst.

Betingelser og aftaler om fx aflysninger aftales direkte med foredragsholderen.