Grib halloween

Grib halloween

Grib halloween med hele familien og hyg jer sammen med lys i den mørke tid. Vi har samlet forskellige aktiviteter og lege, som hele familien kan samles om i halloween. Men lad os først undersøge, hvad halloween egentlig er.

Halloween minder meget om den danske fastelavn, hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og går rundt og banker på døre, i håbet om at få lidt snoller. Halloween ligger på allehelgensaften d. 31. oktober. Under allehelgensdag mindes man de døde, hvor Halloween har et lidt mere dystert blik på døden. For mange år siden troede flere at de døde kunne vende tilbage til livet, lige denne dag, og derfor stillede folk mad og slik frem til de opståede. 

Halloween ses flere steder som en overgangsfest mellem sommer og vinter. Dagen er dog forbundet med mørke, spøgelser og død og derfor pynter mange op med gravsten og skeletter og forsøger at gøre aftenen så uhyggelig som muligt. Halloween er siden omkring år 2000 blevet meget populært i Danmark, da det ikke førhen har været en tradition at fejre det her i landet. Halloween stammer fra USA, hvor det har været en tradition i ca 150 år. 

Læs meget mere om halloween under artiklen “Hvad er halloween?”

Grib Halloween – og god fornøjelse!