Grib Kristi Himmelfart

Grib Kristi Himmelfart

Grib Kristi Himmelfart med hele familien og snak om, hvad Himmelfart betyder. Kristi Himmelfart er betegnelsen for Jesu sidste dage her på jorden, og hvordan han den sidste dag steg til Himmels. Dermed har vi både helligdage, som fejrer Jesu liv på jorden men også denne helligdag. Denne specielle helligdag som fejrer Jesu opstandelse, og hvordan han forlod denne jord 40 dage efter sin opstandelse.

Efter Jesus steg til Himmels sendte Gud Helligånden til jorden. Det gjorde han for, at disciplene kunne udbrede kendskabet til Jesus og sprede Guds ord til alle folkeslag. Helligåndens komme markeres i Pinsen, som ligger efter Kristi Himmelfart

For at mindes Jesu sidste dage har vi herunder samlet aktiviteter, familien kan samles om i Kristi Himmelfart. Her er der tid til fordybelse og snak om, hvad Jesu liv på jorden betød for mennesker, men også hvad Himmelopfarten betyder for os i dag. Lad børnene stille spørgsmål om Gud og Jesus, mens I laver aktiviteterne og hører musik for at gøre dem klogere på, hvad Kristi Himmelfart betyder.

Grib Kristi Himmelfart og go’ fornøjelse!