Baghavebøn

Brug baghavebøn til at finde ting i hverdagen at bede for. En hyggelig og aktiv bøn, som hele familien kan samles om hjemme i haven

Baghavebøn

Bøn i baghaven

Det er jo forskelligt, hvad man har i sin have, men denne baghavebøn hjælper os til at bede, om det vi har brug for og det vi ønsker Guds hjælp til. Her har vi samlet en baghavebøn, som også hjælper os til at være taknemlige, for alt hvad Gud har givet os, men vi måske tager for givet i hverdagen.

Det kan være alt fra et bålsted, et fodboldmål, en køkkenhave et vasketøjsstativ m.m som minder os om, hvad vi kan bede Gud om. I kan vælge at bruge telefonen til at se bønnestationerne eller printe billederne ud og hænge op rundt i de forskellige bedeområder.

Det skal I bruge:

  • En telefon eller anden tablet m. internetforbindelse
  • eller print af billederne med bønneforslag

 

Sådan gør I:

  1. Tryk på linket herunder og find billederne til baghavebøn. Ønsker I at tage den på telefonen, kan I google bønnestationer.
  2. Vælg hvordan bønnevandringen skal foregå. Bestem om I vil gå en bestemt distance mellem hvert bønnebillede, som I finder på telefonen, eller hæng bønnebillederne op i området, som passer til hver bøn
  3. Gå sammen rundt mellem bønnestationerne eller hver for sig og bed for de forskellige emner

 

Sæt eventuelt noget stille musik på, som kan spille i haven i baggrunden. Har I flere ting i haven, I tænker er relevant at bede for – en lille sø, hvor vi kan takke Gud for vandet, vi drikker hver dag, kan I lave jeres egne tegninger, og hænge op i haven.

Find flere aktiviteter her:

Læs mere om Store Bededag her: