Søg
Close this search box.

Plasterkors

Dette plasterkors symboliserer, at Jesus kender til alt det, der gør ondt i vores liv og at han døde for at befri os fra det.

Plasterkors

Det skal du bruge

  • 2 malerpinde i forskellige størrelser (fås i byggemarkeder)
  • Snor
  • Plastre man kan skrive på
  • En tusch
Plasterkors

Sådan skal du gøre

1. Læg malerpindene, så de danner et kors. Vikl derefter snoren stramt om samlingen, så pindene ikke rykker sig. Skriv evt. bibelverset fra Esajas 53, 5 på korset.

2. Lav en skål med plastre og lad deltagerne skrive emner på. Det kan være synd, de beder om tilgivelse for eller sygdom de beder om helbredelse for.

3. Hjælp børnene til at forstå, at denne aktivitet ikke handler om skam og fordømmelse. Jesus vil gerne hjælpe os med at få øje på synden i vores liv, så han kan sætte os fri.

PS: I det gamle testamente i Esajas bog er der en profeti om Jesus, som dør på korset. Der står, at han tager vores synd og sygdom med sig på korset, så vi kan blive fri for det. Det er det bibelvers, du kan vælge at skrive på dit plasterkors.

Plasterkors

Få eventuelt børnene til at male hvert sit plasterkors, inden plastrene sættes på, så korsene bliver i flotte forskellige farver. Ønsker I at lave større eller mindre kors, køber I blot træ eller pinde efter den størrelse, I ønsker til jeres plasterkors.

Find flere påskeaktiviteter her: