Kristne børnesange

Sang og musik

Sang og musik har en stor indvirkning på børn. Alle børn er født med en spontan musikalitet og kan være en stor del af børns udvikling i alderen 2-4 år. Forskning viser desuden at sang og musik kan fremme børns indlæringsevne, arbejdshukommelse og koncentrationsevne. På alle måder har musik altså en positiv effekt på børns mentale helbred. Derfor har vi fundet forskellige kristne børnesange, som er nemme for børn at lære.

BUO ønsker at fremme børns musikforståelse og -glæde med kristne børnesange. Vi har herunder samlet en række forskellige børnesange, der er nemme for børn at synge med på. Sangene er skrevet til BørneOase, så måske I kan huske dem derfra. Sangene er henvendt til børn og har en rytme, som giver lyst til at danse og hoppe af glæde. Sæt musik på højtaleren derhjemme og lad børnene synge og danse deres glæde ud, hjemme i køkkenet.

Under sangene finder i blandt andet noder, tekster, akkorder, musikvideoer, fagter og CD’er. Sangene er henvendt til både forældre og til børneklub- og børnekirkeledere. Spil sangene i børnekirke og børneklub og lær børnene fagter til de forskellige sange. Søger I flere kristne børnesange, vil BUO anbefale at kigge på Englesang på Youtube. Englesang er henvendt til børn, hvor Therese og Daniel synger forskellige sange med farver, fagter og instrumenter. Du finder Englesang på Youtube her

Go’ fornøjelse!