Kongebørn

Træk temaet fra SommerOase 2014 ind i jeres børnekirkearbejde og få sat fokus på Jesus på kreative måder. Kongebørn er fyldt med sang, kreativitet og liv.

Kongebørn

Musik med Jesus

Bestil eller download undervisningsmaterialet fra Kongebørn til børn. Sangene fra Kongebørn er kendt fra SommerOase 2014, men er stadig populære i dag. Træk temaet fra SommerOase 2014 ind i jeres børnekirkearbejde og få sat fokus på Jesus på kreative måder. Materialet er fyldt med sang, kreativitet og liv. Du kan bestille materialet direkte her eller downloade det: 

Bestil undervisningsmaterialet

Download undervisningsmaterialet

Køb børne-CD’en Kongebørn – med sangene fra SommerOase 2014. Joachim Hejslet har skrevet og indspillet de 10 seje børnesange, så de kan bruges hjemme i familien og i børnekirken. Du kan bestille den fysiske CD hos Novia:

Bestil hos Novia

Find herunder udprint, som passer til sangene. De små billeder kan klippes ud, hvor I kan tage en snak med børnene om teksten, mens I læser dem højt.

Hent PDF til udprint

Herunder kan du finde sangteksterne til alle sangene på CD’en, sammen med akkorder til alle sange.

Hent sangtekster med akkorder

 

Børnebogen: Darwin møder hr. Kristus

Jesper Fodgaard har skrevet historien om Darwin. Bogen blev udgivet på SommerOase 2014, og blev hurtigt en meget populær børnebog. En velskrevet, humoristisk og dyb historie velegnet til højtlæsning for børn i alderen 5 – 12 år.

Bogen handler om Darwin på 9 år, som aldrig har hørt om Jesus. Alligevel bliver han en nat vækket af en stemme, som viser sig at være Jesus Kristus. Men Darwin’s far er ikke tilfreds med mødet mellem de to. Derefter starter en lang, spændende og interessant rejse for Darwin, mens han lærer Hr. Kristus at kende.

Illustrationer af Thorbjørn Eriksen. Bogen er udgivet af Mediacellen i samarbejde med Børne- og UngdomsOase.

Bestil bogen nu

Lyt til Kongebørn på Spotify herunder:

Find flere børnesange her: