Søg
Close this search box.

Rejsen

Lovsange fra SommerOase 2015 er alle samlet her under Rejsen. Temaet er Helligånden, som gør os klar. Find sangene fra SommerOasen herunder sammen med noder og undervisningsmateriale

Rejsen

Rejsen

Joachim Hejslet Jørgensen og Torben Callesen har arbejdet intenst med BørneOase 2015 lovsange. Sangskrivningen har de delt og Joachim har stået for musikproduktionen.

Sangene er skrevet med baggrund i årets tema: “REJSEN – Helligånden gør os klar”.

Torben fortæller: “Det har ikke været helt ukompliceret at skrive sange, som på en simpel måde fortæller om Helligånden. Gud som far, Jesus som frelser, dét er forholdsvist let at forholde sig til. Men hvem er Helligånden?” 

Selv voksne kan have svært ved at forholde sig til Helligånden. Vi kan ikke se den, mærke den eller høre den, men den er der! – Helt ligesom vinden. Derfor kan det være endnu sværere at forklare Helligånden for børn. Derfor kan det være nemmere for børn at synge om den. Find tekster, noder og CD’en herunder.

CD’en

Køb den fysiske udgave af Rejsen CD hos Novia.dk her
 

Fagter

Find fagter på YouTube-spillelisten til sangene her

 

Print ark

Hent symboler til dagene

Hent billetter

Undervisningsmateriale

Bestil undervisningsmaterialet REJSEN – for børn. Træk temaet fra SommerOase ind i jeres børnekirkearbejde og få sat fokus på Helligånden på kreative måder. Materialet er fyldt med sang, kreativitet og liv. Du kan bestille materialet direkte her:

Bestil undervisningsmaterialet

Download undervisningsmaterialet

Find flere børnesange her: