Royal Rangers tager til Ungarn

Til august drager 16 børn og 6 voksne fra lokalforeningen Royal Rangers København til Ungarn til en international spejderlejr for kristne.

Søndag d. 28. juli er en stor dag for børn og unge, som elsker spejder og det kristne fællesskab. Sammen med deres venskabsgruppe fra Blåhøj tager Royal Rangers KBH, som er en af Børne- og UngdomsOases lokalforeninger, afsted til den store internationale samling for Royal Rangers – denne gang i Ungarn. Her skal de mødes med omkring 8000 andre børn og voksne fra Royal Rangers fra hele Europa. 

Hvad er Royal Rangers 
Royal Rangers er en kristen spejderorganisation, der arbejder målrettet mod opfyldelse af børns forskellige behov. Med udgangspunkt i de bibelske grundpiller (frelsen, Helligånden, helbredelse og Jesu genkomst), lærer børnene at hente værdi i bibelens lære. 
Royal Rangers blev startet som en drenge-organisation under pinsebevægelsen Assemblies of God. Siden har ideen spredt sig ud over denne kirkeretning, til mange kirker i mange lande. I Europa er arbejdet for drenge og piger samlet under et.
 

Royal betyder kongelig, Ranger betyder forvalter. At være en Royal Ranger, betyder at tilhøre kongernes konge Jesus Kristus, at stå under hans ledelse og at vandre på en spændende vej fuld af lærerige oplevelser.

Børnenes og de unges selvtillid styrkes gennem at arbejde med mentalt krævende opgaver. Gennem sport, leg, kanoture, vandring, løb, klatring m.m. styrke fysikken og dermed selvtilliden.

Eurocamp 2024

I en uge samles børn og unge på tværs af nationer, sprog og kultur med en fælles passion for spejderliv og sammenhold og et fælles fokus på deres tro.  EuroCamp er som når en spejdertur møder SommerOase.

”Vi takker for BUOs støtte og håber I vil bede for både vores transport frem og tilbage samt Guds velsignelse over EuroCamp,” lyder det fra Niels Peter Rosendal, rejseleder i Royal Rangers KBH.

 

Vil du vide mere om Royal Rangers KBH? Læs mere på deres hjemmeside eller facebookside herunder.

Læs mere fra BUO:

Nyheder

BUO på folkemødet 2024

Vi har for andet år været afsted på Folkemødet. Læs om, hvad Børne- og UngdomsOase har engageret sig i af debatter og de unges oplevelse.

Læs mere »
Nyheder

Uden pinsen bliver evangeliet halvt

Et helt evangelium må omfatte både påsken og pinsen, for det er én fortælling i to afsnit. Som med så meget andet i kristendommen kan vi også med pinsen og Helligånden få hjælp af den bibelske jødedom, for også pinsen har jødiske rødder. Og uden pinsen og Helligånden er evangeliet kun halvt.

Læs mere »