undervisningsmateriale til børnekirken

Foto: Emilie Toldam
I forbindelse med BørneOase er der blevet udgivet undervisningsmateriale til brug i børnekirkerne. Temaet afspejler det års SommerOase.

Rejsen - Helligånden gør os klar

Med dette undervisningsmateriale ønsker vi at give dig som børneleder inspiration til en ramme, hvor du sammen med børnene kan udforske hvem Helligånden er, og hvad vi skal bruge hans kraft til. Det er vores håb, at hvert enkelt barn må opleve sig mødt, elsket og sendt ud i vores verden med viden om, at han/hun har Helligånden med sig.

På opdagelse efter mine venner

Vi håber, at dette undervisningsmateriale kan give dig som børneleder en ramme for at arbejde målrettet, relevant og i dybden med venskabstemaet.
En ramme, hvor det enkelte barn må opleve sig set og elsket i det fællesskab af venner, hvor Jesus står i midten. Og at dette fællesskab må give styrke til at
invitere nye venner med ind. 

Kongebørn - kongen og korset

Denne del handler om, at Gud er vores konge og Jesus vores frelser, og at vi alle er Guds Kongebørn. Vi håber, at I må få glæde af materialet som både kan benyttes som undervisningsmateriale i børnekirken på børne- eller familielejren.