Hvem er vi?

BUO er fællesskaber, hvor børn og unge kan erfare, at Gud og mennesker vil dem det godt. Det sker gennem vores 17 lokalforeninger og vores nationale events, KonfiOase, PåskeOase og SommerOase. Her ønsker vi at undervise om den treenige Gud og gennem sund, karismatisk praksis at invitere ind i en levende relation til ham. 

Vi har vores rødder i oasebevægelsen, som er en karismatisk-luthersk fornyelsesbevægelse, og vi varetager børne- og ungdomsarbejdet i DanskOase som en selvstændig organisation.  Herudover har vi et stærkt samarbejde med Rudehøj Efterskole.

BUO er medlem af Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF), som er en paraply- og interesseorganisation for 78 idébestemte og samfundsengagerende børne- og ungdomsorganisationer. DUF arbejder for at fremme demokratiske fællesskaber for børn og unge i foreningslivet, og de tildeler hvert år tilskud til deres medlemsorganisationer på baggrund af medlemmer og lokalforeninger. Derfor er det også en del af BUOs eksistensgrundlag, at børn og unge bliver medlem og at der oprettes lokalforeninger rundt omkring i landet.

Du kan læse meget mere om DanskOase, deres visioner og værdier her.

Er du nysgerrig på Rudehøj Efterskole, kan du se meget mere her.