Grib påsken

Påske grib påsken påskeaktiviteter
Foto: Annie Spratt on Unsplash
Påsken er en helt særlig tid på året, hvor vi mindes det store offer, som Jesus gav for os ved sin død og opstandelse. Bliv klogere på påsken og find sjove aktiviteter for hele familien.

Grib påsken i familien. Påsken er en særlig tid, hvor vi mindes Jesu død og opstandelse. Vi mindes de sidste dage Jesus var på jorden og hvor stort et mirakel det var, da han vandt over døden og senere steg op til sin far i Himmelen. Derfor er det oplagt at fejre påsken med familie og venner.

Vi har herunder samlet mere information om, hvad påsken er og forskellige idéer til, hvordan I som familie konkret kan gribe påsken og lære børnene om, hvad påsken betyder. Fx er der en enkelt liturgi til et påskemåltid i familien Skærtorsdag og desuden små aktiviteter som kan bruges enten i familien eller i børnekirken. 

Grib påsken – og go’ fornøjelse!

Artikler

Påske hvorfor fejrer vi påske BUO
Højtider
Thilde Moskjær Kofod

Hvorfor fejrer vi påske?

Selvom julen for de fleste danskere fylder mest i både kalender og opmærksomhed, så er påsken kristendommens vigtigste højtid. Få et overblik over påskens dage og traditioner her.

Læs mere »
Merete Holm Dalsgaard
Familieliv
Merete Dalsgaard

Påsken i familien

Familiekonsulent Merete Dalsgaard giver dig 3 refleksioner, som måske får betydning for, hvordan du fejrer både påskens mørke og glæde i din familie. Du får også oplæg til samtale og familieaktiviteter.

Læs mere »