Om BUO

Børne- og UngdomsOase er et netværk i den evangelisk lutherske kirke med fokus på karismatisk fornyelse, udrustning og mission for børn og unge. Vi drømmer om, at børn og unge må erfare livsforvandlende møder med Gud.

Hvem er vi?

BUO er i tidernes morgen udsprunget af DanskOase, som deres børne- og ungearbejde. Men hvem eller hvad er BUO så? Læs mere her om, hvad BUO ønsker, drømmer om og tror på for børn og unge i Danmark

Støt os

BUO er bl.a. båret af økonomiske gaver og tilskud, derfor modtager vi altid med glæde, når nogen har lyst til at bidrage økonomisk til vores organisation. Du kan både give et engangsbeløb, men du kan også lave en fast aftale. 

Medarbejdere

På BUO’s sekretariat i Aarhus holder en flok ansatte til, hvis fineste opgave er at understøtte lokalforeningernes arbejde, udvikle ressourcer, planlægge events og meget mere. Du kan på siden orientere dig om, hvem BUO har ansat, og hvordan du kan kontakte dem.

Bestyrelse

Bestyrelsen i BUO er valgt af vores medlemmer, og det er dem, der tænker de helt store tanker om, hvor BUO skal bevæge sig hen og hvordan. Du kan på siden se, hvem der på nuværende tidspunkt sidder i BUO’s bestyrelse og hvilken rolle, de har.

DanskOase

DanskOase og BUO er to organisationer, men de er tæt forbundne og deler desuden også sekretariat og til tider medarbejdere. Hvor BUO er for børn og unge, er DanskOase for de voksne. Du kan læse meget mere om dem på deres egen hjemmeside.

Rudehøj Efterskole BUO RAISFOTO
Foto: RAISFOTO

Samarbejdspartnere

I BUO arbejder vi ikke alene. Vi har flere organisationer, som vi arbejder sammen med for at give børn og unge de bedste vilkår i livet og med Gud. Du kan læse mere om vores samarbejdspartnere på siden.

Foto: Savannah Wakefield on Unsplash

Dokumentation

Vi vil gerne være gode eksempler på gennemsigtighed i en organisation. Derfor kan du på denne side finde vores vedtægter, referater fra generalforsamlinger, årsregnskaber og privatlivs- og cookiepolitik. 

Praktiske guides

Der kan være mange ting, man skal have styr på som lokalforening, derfor har vi lavet en side, hvor du hurtigt kan finde guides til vores etiske retningslinjer, hvordan I indhenter børneattester og vores pixibog om “Vi har det godt sammen”.