NYHEDER FRA BUO

Her kan du læse vores nyheder og orientere dig om, hvad er rører sig i BUO.

Gå aldrig glip af nyheder fra BUO ved at tilmelde dig vores nyhedsmail her.

Nyheder

Uden pinsen bliver evangeliet halvt

Et helt evangelium må omfatte både påsken og pinsen, for det er én fortælling i to afsnit. Som med så meget andet i kristendommen kan vi også med pinsen og Helligånden få hjælp af den bibelske jødedom, for også pinsen har jødiske rødder. Og uden pinsen og Helligånden er evangeliet kun halvt.

Læs mere »
KonfiOase BUO
Nyheder

KonfiOase 23/24 sluttede af med et brag

I weekenden blev sæsonens sidste KonfiOaselejr afholdt. Det har været et hold, hvor venskaber har blomstret, konfirmanderne har haft det sjovt og undervisningerne har været i top.

Læs mere »
New Wine konference BUO
Nyheder

BUO var på New Wine konference

BUO inviterede i år ledere for børn- og ungearbejdet i BUO med på New Wine Leadership Conference i England. Læs to deltageres refleksioner over turen.

Læs mere »
PåskeOase BUO
Nyheder

PåskeOase udskydes til 2025

I mange år har PåskeOase været en fast del af BUOs årshjul, men i 2024 ser det lidt anderledes ud. Vi afholder ikke PåskeOase i 2024, men vender stærkt tilbage i 2025.

Læs mere »
Merete Holm Dalsgaard
Nyheder

Efter 12 år vinker vi farvel til Merete

12 år Niller, så ved men et og andet.. Og hvilke 12 år det har været med Merete i BUO. Hun har i høj grad været med til at bære BUO hertil, hvor vi er i dag. Vi er så taknemmelige for Merete og hendes indsats i BUO.

Læs mere »
Nyheder

Hvad er hellighed?

Hellighed er et begreb, du vil møde i Oase gennem 2024. Det er nemlig årets tema. Men Hellig er lidt et tungt ord, og hvad betyder det egentlig?

Læs mere »
Du har nået bunden af skattekisten...