Et kendt BUO-ansigt er vores nye ungdomskonsulent

Måske har du mødt denne ildsjæl før. Om ikke andet, så kommer du nu til det. Det er med stor entusiasme, at vi fra 1. august udvider BUO-familien med vores nye ungdomskonsulent, Clemens Futtrup Dommert i Børne- og UngdomsOase.

Clemens har rødder i Oasebevægelsen fra Odder Frimenighed, hvor han bl.a. har engageret sig som ungdomsgruppeleder foruden ungelejre som Between og KonfiOase – og sidst men ikke mindst som bestyrelsesmedlem i BUO. Han er derfor spændt på den opgave, han står overfor som ungdomskonsulent. Her vil han gerne være med til at facilitere rammer, hvor unge kan møde og opleve sig villet af andre og Gud. 

”Jeg er den type, der har brug for at have fingeren på pulsen, og derfor glæder jeg mig til at komme rundt og møde de unge. Ikke kun på UngeOase og KonfiOase, men i løbet af hele året, hvor jeg drømmer om at være med til at styrke ungefællesskaberne rundt om i menighederne.” 

Bag om Clemens

Clemens bor i Aarhus sammen med sin kone, Sine, som studerer diakoni i Højbjerg. Sammen er de aktive i Aarhus Valgmenighed, hvor de nyder godt af både det brede kirke- og mindre klyngefællesskab. Clemens er desuden på sit 6. semester af teologistudiet ved Aarhus Universitet, og bruger sin fritid på sport og friluftsliv:  

”Vi har en lille sejlbåd ved havnen, som er vores lille sommerhus, og vi nyder meget at komme derud. Jeg er også vild med at fiske og være i naturen – det er så godt til én bare at stirre ud over horisonten engang imellem.” 

Selv beskriver Clemens sig som meget aktiv både fysisk og socialt, og han brænder for at have gang i projekter – der må godt være et (for)mål med det, han gør. Det er noget, han vil sætte i spil i sin nye rolle som ungdomskonsulent:  

‘’Det har gennemsyret mit børne- og ungdomsliv at blive mødt af nogle kærlige ledere, som jeg kunne spejle mig i. Det ønsker jeg må forplante sig i mit arbejde, hvor jeg forhåbentligt også kan skabe rum, hvor unge frivillige kan sænke skuldrene lidt og opleve at få noget igen i bøn, lovsang og relationer.’’ 

Landsleder Arne udtaler om ansættelsen

“Clemens er BUO og Oase helt ind i knoglerne. Han er en stærk bærer af vores DNA, og det er vigtigt, når han skal have med unge mennesker at gøre. Han er fagligt dygtigt, har teologisk ballast og så kender han organisationen indefra. Derudover er Clemens bare godt selskab og han har et stort hjerte for at give det videre, han selv har fået gennem BUO. Jeg er i stor forventning til alt det Clemens vil bidrage med ind i BUO.” 

Vi glæder os til at starte samarbejdet med Clemens – det kan kun blive godt for os og de unge ude i BUO-landskabet! 

Læs mere fra BUO:

Nyheder

Uden pinsen bliver evangeliet halvt

Et helt evangelium må omfatte både påsken og pinsen, for det er én fortælling i to afsnit. Som med så meget andet i kristendommen kan vi også med pinsen og Helligånden få hjælp af den bibelske jødedom, for også pinsen har jødiske rødder. Og uden pinsen og Helligånden er evangeliet kun halvt.

Læs mere »
KonfiOase BUO
Nyheder

KonfiOase 23/24 sluttede af med et brag

I weekenden blev sæsonens sidste KonfiOaselejr afholdt. Det har været et hold, hvor venskaber har blomstret, konfirmanderne har haft det sjovt og undervisningerne har været i top.

Læs mere »