Børnekirke

I BUO vil vi gerne inspirere til, hvordan man kan lave børnekirke rundt i menighederne, så børn og unge kan erfare, at Gud og mennesker vil dem det godt.

Undervisningsmateriale til børnekirken

I forbindelse med SommerOase er der blevet udgivet undervisningsmateriale med udgangspunkt i det pågældende års tema. Vi har samlet materialet her til inspiration for undervisning i børnekirken, på børnelejre eller i den kontekst, I finder opbyggende.

Foto: RAISFOTO

Brug BUO's musik

Hvert år har BUO udgivet nyt børnelovsang, som har lagt sig op ad temaet for SommerOase. Til musikken er der gennem årene udviklet forskelligt materiale til. Du kan bl.a. finde noder, akkorder, undervisningsmaterialer og meget andet, som du kan bruge til børnekirke.

Online børnekirke
Foto: Charles Deluvio on Unsplash

Online børnekirke

Vi håber ikke, det nogensinde bliver aktuelt i samme grad igen, som det var under Corona – men skulle du nu få brug for at afholde online børnekirke, så har Heidi Svendsen, som er sporleder i BUO og børne- og familiemedarbejder i Byens Valgmenighed gjort sig nogle gode erfaringer, som du kan læse mere om.

iThemba i børnekirken

Mød Anna og Kwanda som bor hver deres sted på jorden, men alligevel har meget til fælles. Det er nemlig den samme Gud, der giver os drømme, om vi bor i Danmark, i Sydafrika eller et helt tredje sted i verden.

Spørgsmål efter kirke

Det kan være svært at vide, hvad man lige skal spørge sit barn om, når det kommer tilbage fra børnekirke. Størstedelen af spørgsmålene afføder måske bare et “ja” eller “nej”-svar. Det har du mulighed for at komme udenom med disse spørgsmål. De er oprindeligt lavet af organisationen Parenting for Faith, og så har vi fået lov til at oversætte nogle af spørgsmålene.