SANG OG MUSIK

Foto: RAISFOTO
I BUO tror vi på, at lovsang ikke kun er noget for voksne. Derfor har vi gennem tiden udgivet lovsange til børn, som priser Gud, skaber godt humør og glæde blandt børn og unge. Find alle BUO's tidligere udgivelser, link til CD'er, noder, akkorder, tekster og videoer med fagter.

Sammen - med venner (teentracks)

Som noget nyt blev der til SommerOase 2023 lavet sange fra BUO, som var henvendt til teenagere. Resultat blev fire tracks, som helt sikkert kan få enhver teenager til at gynge med. 

Sammen - med venner

BUOs sange fra SommerOase 2023 er skrevet over det store fælles tema, som var “Sammen”. Fyld huset med lyden af hit efter hit, når du sætter albummet på med titlen “Sammen – med venner”.

Fri - gi' det til Gud

Albummet fra SommerOase 2022 havde samme tema, som det store SommerOase – nemlig “FRI”!

 Joachim Hejslet har endnu engang kreeret nogle helt fantastiske lovsange i børnehøjde, som både børn og voksne kan synge med på.
Sangene tager udgangspunkt i, at vi har en frihed i Jesus, som der står i Johannesevangeliet 8, 36: “Hvis altså Sønnen får gjort jer frie, skal I virkelig være frie.”

Virkelig vind

Temasangen “Virkelig vind” fra SommerOase 2021 handler om Guds Ånd, som kan være en krammer, en gyngetur eller en arm med gåsehud.

“Børn er sanselige og meget bedre til at forstå billeder end mange voksne” siger Joachim Hejslet, der står bag sangene på årets børne CD. Joachim har fokus på at bruge mange sansende ord, humor, sjove og spændende billeder og formidler Helligånden med et glimt i øjet.

Er du med?

Er du med? For Gud er med os. Dette er budskabet i Joachim Hejslets børnesang fra SommerOase 2020. Gud er med os alle vegne – nord, syd, øst og vest. Måske vi ikke altid forstår hans planer og måske vi ikke altid er enig med hans planer for os. Men han er med os, ser os, hører os og forstår os. 

Kom ånd

Helligånden er ikke kun for voksne: ”Børn er sanselige og meget bedre til at forstå billeder end mange voksne” siger Joachim Hejslet, der har lavet årets BørneOase CD 2019. Han har fokus på at bruge mange sansende ord, humor, sjove og spændende billeder og formidler Helligånden med et glimt i øjet. 

Temasangen ”Kom Ånd” handler om, at Guds hellige ånd er Guds usynlige hånd, og vi synger: ”Puf mig, rør mig, vend mig, send mig”, mens der også er fagter til sangene. 

Vi lever

Sådan blev der sunget på fuld tryk hele ugen igennem på BørneOase i 2017.

Johannesevangeliets billedrige tekster har været inspirationskilde til det års sange. Sange som giver børn og voksne levende billeder af, hvem Jesus er.

Bibelsafari

SommerOase 2017 var fyldt med sang og musik, hvor sangene fra Bibelsafari blev et stort hit blandt børn og juniorer. Sangene er fyldt med natur, dyr og safari. Her er der rig mulig for jer, som forældre eller ledere, at fortælle børn om naturen og hvordan Gud har skabt alle træer, bjerge, søer og dyr på Jorden. Snak med børnene om Guds skaberværker, efter I har hørt sangene

Venner

Fyld køkkenet derhjemme med børnemusik og fest til lyden af Venner fra SommerOase 2016. CD’en er fyldt med festlige, glade og hyggelige børnesange, som blev meget populære på SommerOase 2016.

Brug for dig

Refleks Musik har i samarbejde med BUO nøje udvalgt de bedste lovsange til børn fra CD’erne “Rejsen”, “Kongebørn” og “FARtastisk”. På “Brug for dig” er samlet de bedste og mest populære sange fra de forskellige CD’er, som er blevet produceret til SommerOase 2013, 2014 og 2015.

Rejsen

Lovsange fra SommerOase 2015 er alle samlet her under Rejsen. Temaet er Helligånden, som gør os klar. Find sangene fra SommerOasen herunder sammen med noder og undervisningsmateriale

Kongebørn

Træk temaet fra SommerOase 2014 ind i jeres børnekirkearbejde og få sat fokus på Jesus på kreative måder. Materialet er fyldt med sang, kreativitet og liv.

FARtastisk

SommerOase 2013 var prydet mest fest, sang og musik. Her var sangen “FARtastisk” et stort hit blandt børn og juniorer. Sangen er nem at synge og lave fagter til, og er festlig og hyggelig for børn at synge med på. Budskabet i sangen er ikke til at tage fejl af – vores Far i Himmelen er fantastisk! En lovsang skrevet til børn.

Du er den

En børneCD med et stort udvalg af lovsange til børn og teens. Aalborg Valgmenigheds børns og teens har indspillet og udgivet CD’en “Du er den”.

Flere børn og teens har medvirket på CD’en: Laura og Elisa Mortensen, Sara Andersen, Laura Aagaard, Johanne Abrahamsen, Rune Paulsen, Elisabeth, Christoffer, Kirstine Hejslet Jørgensen, Anne Sofie og Liselotte Bank Møller.

CD’en er produceret af Joachim Hejslet Jørgensen, AmazingSpace Recording.