Inspiration

Uanset hvad du laver eller hvem du er, vil BUO gerne inspirere dig. Det kan være alt fra spændende artikler, til et forældrekursus, grib højtiden, studiematerialer og idéer til børnekirkeindhold.

Nyheder

Hold dig opdateret på, hvad der rører sig i BUO ved at læse vores nyheder.

Foto: Nick Morrison on Unsplash

Artikler

Du kan læse artikler om alverdens forskellige emner her. De er indtil videre opdelt primært i tre kategorier: Refleksioner, højtider og familieliv. Klik dig ind, læs og bliv inspireret.

Podcast

Gennem året har BUO og DanskOase flere forskellige events, hvor talerne bliver optaget, så du kan lytte til dem, hvis du gik glip af liveversionen, eller du kan genlytte, hvis du skal have opfrisket budskabet.

Studiemateriale

Gennem tiden er der blevet udgivet forskellige materialer, som indbyder til fordybelse. Nogle materialer har BUO selv udgivet, men mange er også blevet udgivet i samarbejde med andre aktører og børne- og ungdomsorganisationer.

Værdifuld Hverdag

Et af familielaboratoriets helt store projekter har været Værdifuld Hverdag, som er et forældrekursus for forældre, der gerne vil opdrage mere efter deres egne værdier og mindre efter, hvad meningsdannere, politikkere, andre forældre og Google siger.

Familielaboratoriet

I mange år var familielaboratoriet BUO’s arbejde med familier. Der er ikke længere aktive ansættelser i projektet, men derfor er det materiale, der blev udviklet stadig højst aktuelt. 

Foto: RAISFOTO

Sang og musik

BUO udgiver hvert år musik op til årets SommerOase. Det skaber glæde, sjov og sang på både SommerOase – men i den grad også i hjemmene og kirkerne efterfølgende. Vi glæder os over, at musikken lever ude blandt jer. På siden her finder du en oversigt over al udgivet musik fra BUO.

Grib højtiden

Højtider kan skabe anledninger til at samles i familien – som regel omkring nogle fridage. Det kan være svært altid at vide, hvad man skal give sig til, og derfor har vi skabt Grib højtiden. Her sætter vi familiesamvær i fokus med sjove højtidsaktuelle aktiviteter og artikler.

Foto: Aarhus Valgmenighed

Børnekirke

Vi vil gerne inspirere til, at børn og unge erfarer, at Gud og mennesker vil dem det godt. Det kan de blandt andet opleve i børnekirken. Derfor har vi samlet materiale, som kan inspirere dig til aktiviteter, I kan lave i børnekirken.