DanskOase søger økonomiassistent

Vi søger en kollega til en spændende deltidsstilling, der med høj energi og faglighed kan løse økonomi- og administrative opgaver.

Kan du svare "JA" til følgende?

  • Er du vild med at arbejde med tal og levere ledelsesinformation på højt niveau?
  • Tænker du ofte på, om en opgave kan løses smartere?
  • Vil du være med til at skabe udvikling og samtidig sikre den daglige drift i en kirkelig NGO?

Så er jobbet i DanskOase lige noget for dig!

Vi søger en kollega til en spændende deltidsstilling, der med høj faglighed og god energi kan løse økonomi- og administrative opgaver.

Vores kontor, som vi deler med Børne- og UngdomsOase (BUO), ligger i Brabrand ved Aarhus. Her bliver du en del af et team, hvor hverdagen er præget af høj faglighed, samarbejde og godt humør. Du bliver en central kollega, der kommer til at løse en bred vifte af opgaver i tæt samarbejde med sekretariatschefen:

  • Bogføringsopgaver i E-conomic – debitor- og kreditorbogholderi
  • Gaveregistrering og bogføring i Collect
  • Administrationsopgaver omkring netværk i DanskOase
  • Medlemsregistrering og opkrævning af kontingenter
  • Receptionsopgaver på SommerOase og øvrige events
    Læs mere om SommerOase her!

Hvem er du?

Du har et godt kendskab til Oasebevægelsen og kan se dig selv arbejde med at fremme bevægelsens formål og vision. Du er vant til at begå dig i menigheds- og foreningsfællesskaber.

Du er uddannet indenfor økonomi og administration eller har anden relevant erfaring. Du har en nysgerrig tilgang til mennesker og opgaver og er en stærk ”teamplayer.” Du er struktureret og kan sætte dig ind i og omsætte komplekse regler og retningslinjer til gode arbejdsgange.

Vi tilbyder en fast stilling på 21 timer pr. uge, gerne med tiltrædelse den 1. juni 2024. Vi vil gå langt for at få det perfekte match til teamet, og vi tilbyder grundig oplæring. Lønnen følger lønpolitikken for DanskOase og Børne- og UngdomsOase.

Hvis du vil høre mere om stillingen, så kontakt sekretariatschef Lisbeth Baun på 22 26 89 98.

Vi holder løbende samtaler – så vent ikke med at sende din ansøgning og dit CV til lisbeth@danskoase.dk

DanskOase er en kirkelig netværksbevægelse, der arbejder for fornyelse i den danske kirke ud fra Folkekirkens evangelisk-lutherske grundlag. Gennem konferencer, netværk og ressourceformidling ønsker vi at skabe rammer for, at troen bliver en hjertesag gennem levende fællesskaber, der er tilstede midt i samfundet. Læs mere om DanskOase her.

Læs mere fra BUO:

Nyheder

BUO på folkemødet 2024

Vi har for andet år været afsted på Folkemødet. Læs om, hvad Børne- og UngdomsOase har engageret sig i af debatter og de unges oplevelse.

Læs mere »