BUO var på New Wine konference

BUO inviterede i år ledere for børn- og ungearbejdet i BUO med på New Wine Leadership Conference i England. Læs to deltageres refleksioner over turen.

Tanker fra Julie

Turen til New Wine konferencen var for mig en øjenåbner for, hvilken slags leder jeg vil være i alle aspekter af mit liv. På mit arbejde, i de frivillige ting jeg laver i min kirke og i mit personlige liv.

Mange af talerne gik ikke meget på hvad der konkret skal til for at være leder, men mere på at kigge ind ad, så vi kan hele os selv, før vi heler andre. Det var overaskende, men utroligt smukt og rart for mig og der jeg er i mit liv.

Tanker fra Mathilde

Turen var for mig med til at give ny inspiration og energi til at lede børn og unge i kirken, jeg kommer i. Blandt de ting der gjorde særligt indtryk på mig, som jeg også blev mere bevidst om, er, at dem vi er afspejler vores måde at lede på. Alt falder og står på lederskab. Derfor er en tæt relation med Gud kernen i godt lederskab. Hvis ikke vi har en tæt relation med Gud, hvordan skal vi så kunne give det videre til børn og unge? 

Helt generelt var det bare en rigtig god tur, og det var dejligt at have fællesskab med ledere fra andre Oasekirker og medarbejdere i BUO.

Både Julie Skindhøj og Mathilde Abildtrup er ledere for BeTween-arbejdet i Silkeborg OaseKirke.

Læs mere fra BUO:

KonfiOase BUO
Nyheder

KonfiOase 23/24 sluttede af med et brag

I weekenden blev sæsonens sidste KonfiOaselejr afholdt. Det har været et hold, hvor venskaber har blomstret, konfirmanderne har haft det sjovt og undervisningerne har været i top.

Læs mere »
New Wine konference BUO
Nyheder

BUO var på New Wine konference

BUO inviterede i år ledere for børn- og ungearbejdet i BUO med på New Wine Leadership Conference i England. Læs to deltageres refleksioner over turen.

Læs mere »