KonfiOase 23/24 sluttede af med et brag

KonfiOase BUO
I weekenden blev sæsonens sidste KonfiOaselejr afholdt. Det har været et hold, hvor venskaber har blomstret, konfirmanderne har haft det sjovt og undervisningerne har været i top.

I weekenden den 8.-10. marts løb denne sæsons sidste KonfiOaselejr af stablen.

Det var et brag af en fest med alt fra fed undervisning og lovsangsaften til krea, fodbold, bål, talentaften og ikke mindst natløb. Temaet på lejren var Helligånden, og undervisningen blev leveret af vores helt egen Mads Kring. Mads læser til dagligt teologi på Menighedsfakultetet, projektmedarbejder for PåskeOase og en del af lederflokken på KonfiOase.

Når vi kigger tilbage på denne sæsons KonfiOase, har det været tydeligt at se, hvordan fælleskabet er blomstret over de tre lejre. Mange af deltagerne er gået hjem fra KonfiOase med nye venskaber, gode oplevelser og inputs, som de kan tage med hjem til deres menigheder.

På KonfiOase er vi velsignede en kompetent lederflok, som gør en stor indsats på lejrene. Hvis du møder nogle af dem i din menighed, så giv dem lige et klap på skulderen.

Efter sommerferien, starter vi igen op på en ny sæson KonfiOase. Hvis du eller en du kender skal med på lejren, så hold øje her.

Læs mere fra BUO:

New Wine konference BUO
Nyheder

BUO var på New Wine konference

BUO inviterede i år ledere for børn- og ungearbejdet i BUO med på New Wine Leadership Conference i England. Læs to deltageres refleksioner over turen.

Læs mere »
PåskeOase BUO
Nyheder

PåskeOase udskydes til 2025

I mange år har PåskeOase været en fast del af BUOs årshjul, men i 2024 ser det lidt anderledes ud. Vi afholder ikke PåskeOase i 2024, men vender stærkt tilbage i 2025.

Læs mere »