Efter 12 år vinker vi farvel til Merete

12 år Niller, så ved men et og andet.. Og hvilke 12 år det har været med Merete i BUO. Hun har i høj grad været med til at bære BUO hertil, hvor vi er i dag. Vi er så taknemmelige for Merete og hendes indsats i BUO.

Tak er et fattigt ord, når man tænker på, hvad Merete har bidraget med i BUO de seneste 12 år. Vi har været imponerede over hendes iver for børn og familier, som har vist sig i alle aspekter af hendes ansættelser. 

Først som børnekonsulent fra 2012-2015, hvor hun også var eventleder for Mini- og BørneOase, i den periode voksede deltagerantallet på børne- og juniorsporene fra ca. 300-800. Dernæst udviklede hun fra 2015-2018 også sporene for børn og juniorer på SommerOase, herunder også BørneVærkstedet og JuniorZonen. I 2018 blev Merete så projektleder og familiekonsulent i Familielaboratoriet, hvor hun har udviklet indhold og ressourcer til familier, hvor det største projekt har været Værdifuld Hverdag. Hvor hun sammen med tidligere familiekonsulent Thilde Moskjær Kofod har sat værdier på dagsordenen på en helt ny måde. 

BUOs landsleder Arne Pedersen sender Merete på vej med ordene her: Merete har efter mere end 12 års ansættelse valgt at stoppe i BUO ved udgangen af februar måned. Når man har været ansat så lang tid i en lille organisation som BUO, har man på rigtig mange måder også været med til at bringe os til det sted, vi er i dag. Det er et godt sted. På den ene side er vi naturligvis kede af at sige farvel til Merete, alt hvad hun bidrager med som menneske, hendes faglighed og hendes historiske viden om BUO. På den anden side, Merete har givet 12 år ind i BUO i mange forskellige arbejdsområder, og det er helt naturligt at man på et tidspunkt får lyst til nye udfordringer. Derfor fejrer vi nok også mere Merete – og alt det hun har bidraget med – end vi tager afsked med hende. Vi sender hende i hvert fald ud ad fordøren med ønsket om al tænkelig velsignelse.

En hilsen fra Merete

Merete ser også tilbage på sin tid i BUO med glæde: Efter 12 år i BUO er det blevet tid til nye udfordringer. Det har været en fantastisk rejse henover årene, hvor jeg har fået lov at arbejde med mange forskellige opgaver og målgrupper. I samarbejde med helt utrolig mange dedikerede, inspirerende og skønne kollegaer har vi forceret stejle bjerge, indtaget nyt land, asfalteret mens vi kørte og haft masser af medvind på cykelstierne. Alt sammen med fokus på at gøre Jesus elsket og kendt blandt børn, unge og familier. 

For mig har det været noget af det mest meningsfulde, jeg kunne beskæftige mig med. Derfor er det måske heller ikke så underligt, at jeg efter sigende har slået rekorden for den længste ansættelse i BUO. Det er med lige dele vemod og nysgerrighed, at jeg nu vender blikket ud ad mod nye udfordringer. Meget af det jeg har lært i BUO tager jeg med mig videre i Center for Digital Pædagogik og Dansk Center for Undervisningsmiljø, hvor jeg skal arbejde med værdier i familielivet. 

Selvom det nu bliver en farvel til BUO som arbejdsplads, bliver det ikke et farvel til Oase-familien. Jeg glæder mig til forsat at møde alle jer BUO lokalfolk samt gamle og nye kollegaer på Lederoase og SommerOase.

Vi er fyldte af taknemmelighed, når vi ser tilbage på årene med Merete, og vi ønsker hende alt godt i det nye, hun har i vente. Tak for medleven, dedikation og for din måde at være på. 

Ønsker du at sende en hilsen til Merete, kan du gøre det på vores Facebook eller ved at sende hende en mail på merete@buo.dk.

Læs mere fra BUO:

Nyheder

Uden pinsen bliver evangeliet halvt

Et helt evangelium må omfatte både påsken og pinsen, for det er én fortælling i to afsnit. Som med så meget andet i kristendommen kan vi også med pinsen og Helligånden få hjælp af den bibelske jødedom, for også pinsen har jødiske rødder. Og uden pinsen og Helligånden er evangeliet kun halvt.

Læs mere »