Vi må sige farvel til Frederik

Det er sørgeligt og glædeligt på samme tid, fordi forenings- og netværkskonsulent Frederik har fundet nyt job.

Det var en sorgens dag, da Frederik meddelte, at han havde fået nyt job som sekretariatsleder ved KFS. Men da den værste bedrøvelse havde lagt sig, måtte vi erkende, at hvem skulle ellers tager over i KFS end netop Frederik? 

Vores Landsleder Arne siger sådan om situationen: Frederik Hauge har besluttet sig for at søge grønnere græsgange hos KFS, hvor han skal være leder af deres sekretariat. På den ene side er vi rigtig kede af, han forlader os, for han er super dygtig til sit arbejde og med sin personlighed bidrager han også på alle mulige måder ind i vores fællesskab. På den anden side er det også præcis, som det skal være. I BUO har vi et ønske om at udvikle vores medarbejdere både fagligt og personligt. Derfor er det også helt naturligt, når de søger nye udfordringer andre steder. Derfor ønsker vi også både Frederik og KFS tillykke med det nye og Guds rige velsignelse over arbejdet.

Det bliver allerede i udgangen af februar, vi må tage den sidste BUO-afsked med Frederik. Vi er glæder os over den tid, vi nød godt af Frederiks kompetencer og personlighed i BUO.

Frederik sender en hilsen

Det har været en kæmpe stor fornøjelse at være en del af BUO. Særligt det at se hvordan rigtig mange frivillige har et hjerte for at børn og unge må få et møde med Gud, har rørt mig. Jeg har nydt at se den kreativitet der er lokalt, hvor man laver fede rammer for børn og unge og f.eks. gør en generalforsamling til en leg for børn.

Jeg har nydt at arbejde sammen med dygtige, engagere og for det meste sjove kolleger, i både BUO og Dansk Oase. Det har været skønt et være en del af et team, hvor man har en brand for at mennesker må få et møde med Jesus, og hvor man altid er klar til at hjælpe og lytte til hinanden. Og så har det være særlig skønt at komme på kontoret en mandag hvor Brøndby har slået FCM eller FCK.

Jeg vil komme til at savne hverdagen i BUO med frivillige og kolleger, og ser frem til at komme med på SommerOase som deltager.

Vi ønsker Frederik alt det bedste på hans videre færd ud i arbejdet med at kende Jesus og gøre Jesus kendt. 

Læs mere fra BUO:

Nyheder

Uden pinsen bliver evangeliet halvt

Et helt evangelium må omfatte både påsken og pinsen, for det er én fortælling i to afsnit. Som med så meget andet i kristendommen kan vi også med pinsen og Helligånden få hjælp af den bibelske jødedom, for også pinsen har jødiske rødder. Og uden pinsen og Helligånden er evangeliet kun halvt.

Læs mere »