Påske-flipflapper

Påske-flipflap påskeaktiviteter BUO
Du kender vel allerede den traditionelle flip flapper med farver, tal og tekst? Hvad med at prøve påskeudgaven? Her finder du billeder og spørgsmål, som passer til påsken.

Her finder du skabeloner, både med farver og i sort/hvid, så I selv kan farvelægge billederne. Flip flapperne indeholder billeder, som minder os om påsken. Når du åbner flip flappen finder du et spørgsmål, som handler om påsken. Her finder du også et bibelvers, som giver jer svaret på spørgsmålet. Slå sammen op i Bibelen og læs svaret.

En sjov måde at lære børn mere om påsken, hvor de selv kan bruge flip flapperen. Prøv at se, om I selv kan svare på spørgsmålet, inden I slår bibelverset op.

Flip flapperen er nem at printe ud og folde. Det er en god idé at farvelægge billederne, inden du folder flip flapperen.

Læs om påsken:

Påske hvorfor fejrer vi påske BUO
Højtider
Thilde Moskjær Kofod

Hvorfor fejrer vi påske?

Selvom julen for de fleste danskere fylder mest i både kalender og opmærksomhed, så er påsken kristendommens vigtigste højtid. Få et overblik over påskens dage og traditioner her.

Læs mere »
Merete Holm Dalsgaard
Familieliv
Merete Dalsgaard

Påsken i familien

Familiekonsulent Merete Dalsgaard giver dig 3 refleksioner, som måske får betydning for, hvordan du fejrer både påskens mørke og glæde i din familie. Du får også oplæg til samtale og familieaktiviteter.

Læs mere »