Er du BUO's kommende landsleder?

I Børne- og UngdomsOase (BUO) ønsker vi fællesskaber, hvor børn og unge kan erfare, at Gud og mennesker vil dem godt.

Vil du være med til det? Og er du optaget af, hvordan kirke og kristendom ser ud i børnehøjde? Og af hvordan man sætter tro, værdier og demokratisk dannelse på dagsordenen hos teenagere og unge? Så er du måske den, vi leder efter. Vi søger en ny landsleder med tiltrædelse 1. januar 2025 eller snarest muligt derefter.                           

Børne- og UngdomsOase er en selvstændig organisation med rødder i Oasebevægelsen og har ca. 2.000 børn og unge fordelt på 17 lokalforeninger i hele Danmark. BUO er desuden medlemsorganisation i Dansk Ungdoms Fællesråd, som varetager interesser for børne- og ungdomsorganisationer i hele landet.

Jobbet

Vi søger en landsleder, der brænder for børn og unge og som tør gå foran, sætte retning og samle, motivere og mobilisere mennesker omkring sig med henblik på at sætte tro, værdier og fællesskaber på dagsordenen for børn og unge.

Vi forventer ikke, du er et supermenneske, men vi forventer, du har et kæmpe hjerte for børn og unge og kan lede med både integritet, faglighed og omsorg.

I rollen som landsleder vil du stå i forreste række som kultur- og visionsbærer, og du bliver daglig leder for vores engagerede og dygtige medarbejdere, som i samarbejde med en stor gruppe frivillige arbejder for at styrke og inspirere børne- og ungdomsarbejde på et karismatisk og evangelisk-luthersk grundlag. Det gør vi ved at arrangere konferencer, stævner og lejre, ved at udvikle ressourcer til brug i menigheden og i hjemmet og ved at samarbejde med vores lokalforeninger over hele landet.

Din profil

  • Du har erfaring med personale- og projektledelse både i professionelle og i frivillige rammer.
  • Du er en stærk kommunikator både i små og store sammenhænge.
  • Du er teamplayer, der kan fremhæve hele teamet og sætte en fælles retning i de fodspor som er BUO.
  • Du er en naturlig og ekstrovert netværker, som hurtigt kan danne meningsfulde relationer med børn, unge og voksne både internt og eksternt og befinder sig godt med også at arbejde på landevejen ved besøg i lokalforeninger.
  • Du har erfaring med kirkeligt børne- og ungdomsarbejde.
  • Du kender lidt til Dansk Ungdoms Fællesråd og kan se dig selv i deres arbejde for demokrati, ungeindflydelse og foreningsudvikling.
  • Du er nysgerrig på ungdomskulturens muligheder og udfordringer.
  • Du er forankret i det evangelisk-lutherske men trives i spændingsfeltet mellem karismatisk fornyelse og luthersk tradition.

Det er vigtigt, at du kan identificere dig med vores formål, værdigrundlag og det store bagland, som udgøres af vores lokalforeninger og vores nationale events: KonfiOase, PåskeOase og SommerOase samt DanskOases menigheds- og præstenetværk.

Vi tilbyder

  • en inspirerende hverdag i en dynamisk bevægelse, hvor der er højt til loftet og kort vej til handling.
  • en platform for at sætte tro, værdier og demokratisk dannelse på dagsordenen blandt børn og unge.
  • topmotiverede ansatte og frivillige med en legende tilgang til opgaverne.
  • et tillidsfuldt samarbejde i de fællesmængder, der naturligt er mellem BUO og DanskOase.
  • løn efter kvalifikationer i henhold til vores lønpolitik.

Ansøgning

For at finde den rette kandidat samarbejder bestyrelsen for Børne- og UngdomsOase med Michael Kjærgaard, partner i UnikRecruitment.

Du er velkommen til at kontakte formanden for BUOs bestyrelse Jane Baumgartner på tlf. 3068 0361 for yderligere informationer.

Du er også velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard på 2222 4000 eller mk@unikrecruitment.dk. Ansøgningsfrist er snarest muligt, idet vi modtager og gennemgår ansøgninger løbende.

CV og ansøgning uploades via stillingsopslaget på UnikRecruitments hjemmeside – www.unikrecruitment.dk.

Ansøgningsfrist er 17. november.