Familielaboratoriet

Familielaboratoriet er Børne- og UngdomsOases familiearbejde. Gennem et undersøgende, afprøvende og nytænkende samarbejde med forældre, vil vi støtte familier – og udruste kirkerne til at hjælpe familier lokalt. Vi ønsker at styrke familielivet i en travl og til tider stresset hverdag, med ressourcer og kurser, som passer præcist til jeres familie.

BUO og Familielaboratoriet samarbejder om, at bringe troen ind i børnefamilier gennem forskellige projekter og tiltag. Blandt andet Tro i Familien, Børn i Pluralisme og Jeg er køn. Du kan læse om de forskellige tiltag, ved at klikke på projektet.

Læs meget mere om Familielaboratoriet herunder, hvor du også kan læse om det nyeste projekt – Værdifuld Hverdag. Værdifuld Hverdag-universet skal sætte samtalen om værdier på dagsordenen hos alle danske forældre, og andre som har lyst til at være nysgerrige på, hvad ens værdier er, og hvordan de kommer til udtryk i hverdagen. Læs meget mere om projektet og kurset herunder eller på Værdifuld hverdags hjemmeside her.