ET MEDLEMSKAB I BUO

SommerOase 2023
Foto: RAISFOTO
Hvad vil det sige at være medlem af BUO? Og hvad er forskellen mellem at være nationalt medlem og lokalt medlem? Find svar på dine spørgsmål om medlemskab her.

Hvad betyder et medlemskab i BUO?

BUO eksisterer i bund og grund pga. vores medlemmer. Vi eksisterer for jer, og fordi I er medlemmer. Som du kan læse på forsiden af buo.dk, så drømmer vi om, at alle børn og unge må erfare, at Gud og mennesker vil dem det godt. 

Som medlem får du medejerskab i den vision for børn og unge. Selvom du måske ikke er aktiv i BUO, kan det stadig give mening at være medlem, for dit medlemskab støtter vores arbejde for børn og unge. 

Du kan desuden være med til at sætte retning for vores arbejde i BUO. Det kan du på vores årlige generalforsamling, hvor du kan udtrykke din holdning og stemme dem ind i bestyrelsen, som du synes kan bidrage bedst muligt til BUO’s arbejde. Faktisk har du også mulighed for selv at stille op til bestyrelsen.

Hvad får jeg ud af et medlemskab?

Fordi BUO brænder for, at børn og unge må få livsforvandlende møder med Gud, drømmer vi om, at du bliver medlem og får medejerskab i den vision. Selvom du måske ikke er aktiv i BUO, kan det stadig give mening at være medlem, for dit medlemskab støtter vores arbejde både lokalt og nationalt. 

Læs mere herunder om, hvad du får ud af et medlemskab:

Få medbestemmelse og medejerskab

Som medlem bliver du også medejer på vores vision, fordi BUO gerne vil, at børn og unge i Danmark får et livsforvandlende møde med Gud. BUO er nemlig ikke først og fremmest for de ansatte eller lederne – BUO er for alle dem, der lever i og bakker op om visionen, og det kan du bl.a. gøre gennem et medlemskab.

Et medlemskab giver dig også muligheden for at sætte retning for BUO. Vores årlige generalforsamling er et af de steder, hvor du kan udtrykke din holdning og stemme dem ind i bestyrelsen, du synes, der skal sætte kursen for BUO. Du har også selv mulighed for at stille op til bestyrelsen.

Få rabatter

Deltager du på bare ét af BUOs årlige events, er dit medlemskab allerede tjent hjem.

Skal du med på SommerOase? 100 kr. rabat!
Skal dit barn med på SommerOase? 100 kr. rabat!
Skal du eller dit barn på KonfiOase? 100 kr. rabat!
Skal du eller dit barn på PåskeOase? 100 kr. rabat!
Skal du med på BUO’s skitur? 100 kr. rabat!

Når du er medlem modtager du også én gang om måneden en nyhedsmail, hvor vi holder dig opdateret på, hvad der rører sig i BUO.

Hvad får BUO ud af mit medlemskab?

Økonomisk støtte

Udover at bære med på BUOs vision bidrager dit medlemskab også økonomisk.
BUO er medlem af Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF), som hvert år giver en masse penge til deres medlemsorganisationer. Størrelsen af tilskuddet fra DUF afhænger af, hvor mange medlemmer BUO har. Så jo flere medlemmer vi har, jo større tilskud får vi fra DUF til at lave events, have ansatte til at understøtte BUOs vision, give til vores lokalforeninger og meget mere. Cirka halvdelen af BUOs samlede indtægter kommer fra DUF. Vi får nemlig mere end 1000 kr. for hvert medlem under 30 år.

Lidt hurtig medlemsmatematik fortæller altså, at en person, der har været medlem fra 0 år til det bliver 30 år, har støttet BUO med mere end 30.000 kr. – for kun 75 kr. om året.

Styrk BUOs stemme

Som nævnt er BUO en del af det større fælleskab, der hedder Dansk Ungdoms Fællesråd, som repræsenterer mere end 600.000 børn og unge i Danmark. DUF har adgang til politikere og ministre, hvor de taler børn og unges sag. Dit medlemskab har dermed indflydelse på, hvilken retning DUF skal gå i. For jo flere medlemmer BUO har, jo højere stemme taler vi med.

Skal jeg være nationalt eller lokalt medlem?

Det helt store arbejde i BUO bliver gjort ude i vores lokalforeninger. Det er dem, der primært møder børnene og de unge, og det er dem, der sørger for fællesskaber, hvor Jesus er i centrum.

Så hvis du er tilknyttet en af vores lokalforeninger eller gerne vil støtte den, vil vi opfordre dig til at blive medlem af den. Du støtter lokalforeningen ved, at de får dit kontingentet, men jo flere medlemmer lokalforeningen har, jo større tilskud kan de også søge ved kommunen.

Med et medlemskab i en lokalforening er du samtidig automatisk medlem af BUO og får de samme fordele som et nationalt medlemskab, som nævnt ovenfor.

Hvis du ikke har tilknytning til en lokalforening, sætter vi utrolig stor pris på dit nationale medlemskab.

Er jeg allerede medlem?

Har du svært ved at huske, om du allerede er medlem af BUO? Det er helt forståeligt! 

Derfor kan du herunder tjekke, om du allerede er medlem. Er du medlem og har indbetalt kontingent dette år, vil du få tilsendt en mail med en bekræftelse. Hvis du ikke har indbetalt kontingent dette år, modtager du IKKE en mail.

Der kan gå flere uger fra du har indmeldt dig, til du er registreret i vores system.

Er du i tvivl kan du kontakte os på 86 54 36 08 eller info@buo.dk.

Hvad hvis jeg vil melde mig ud?

Ønsker du ikke længere at være medlem, kan du afmelde dit medlemskab ved at kontakte sekretariatet på +45 86 54 36 08 eller sende en mail til info@buo.dk

Skulle du sidde med et spørgsmål, som du ikke har fået svar på her på siden, så vil vi meget gerne hjælpe dig med det. Du kan kontakte os på info@buo.dk eller på +45 86 54 36 08