Værdifuld hverdag

Med Værdifuld Hverdag-universet vil vi styrke samtalen og inspirere til refleksion over, hvad vores værdier er og hvordan de kommer udtryk i vores liv og forældreskab.

Værdigrundlaget

Værdier er fundamentet under hele vores liv. Vores værdier styrer valg, følelser og handlinger, men ofte meget ubevidst.

Værdifuld Hverdag består af mange elementer og udvikles løbende:

  • Instagram
  • Foredrag
  • Podcast
  • Kursus for forældre

Instagram

På @vaerdifuldhverdag finder du en takeover profil, hvor der hver uge er en ny person, der deler glimt fra hverdagslivet – set gennem et ”værdifilter”.

Hvad er mine værdier og hvordan kommer de til udtryk i det daglige?

Hvis du har lyst til at være ugens takeover, kan du skrive til anne@buo.dk

Foredrag

Familielaboratoriets konsulenter tager gerne ud med foredrag og workshops omkring værdier i kirker, på skoler og i institutioner.

Læs mere om Meretes foredrag ved at klikke på billedet eller her

Læs mere om Thildes foredrag ved at klikke på billedet eller her

 

Find flere informationer om foredragsholderne her

Podcast

Der er en Værdifuld Hverdag podcast under opsejling.

Følg Familielaboratoriets facebook side, så du får besked, når den er klar.

Forældrekursus

Værdifuld Hverdag er et kursus for alle forældre, som ønsker at opdrage ud fra egne værdier og forholde sig mindre til, hvad meningsdannere, andre forældre og Google siger.

Kurset er udviklet til at kunne afholdes i mange forskellige rammer og på mange måder. Undervisningen er på video, men suppleres af øvelser og samtaletid, som faciliteres af kursusudbyderen – det kunne f.eks. være en forening, en kirke, en institution eller i en venneflok, hvor man vælger at være sammen om at afholde kurset.

Vi har lavet en oversigt over kommende kurser, så du kan finde et kursus, som passer til dig her.

Om Værdifuld Hverdag

Kurset er udviklet med afsæt i Familielaboratoriets forældreundersøgelse fra 2018 og er baseret på et kristent livs- og menneskesyn, men er hverken forkyndende eller missionerende. 

Læs meget mere om Værdifuld Hverdag på hjemmesiden her

Værdifuld Hverdag

Vi har alle forskellige værdier i livet, hvor nogle betyder mere for os end andre – Værdifuld Hverdag’s kursus vil hjælpe dig til at finde dine mest betydningsfulde værdier, og hvordan de bliver en del af jeres hverdag

Find dine værdier

Værdier er fundamentet under hele vores liv. Vores værdier styrer valg, følelser og handlinger, men ofte meget ubevidst. De fleste tænker ikke over deres mest betydningsfulde værdier, men agerer på trods af det ud fra dem i handlinger. Kurset vil hjælpe familier til at træffe valg og handlinger ud fra deres værdier. Du kan læse meget mere om kurset og hvem der står bag på hjemmesiden her

Kurset

Kurset sætter samtalen om værdier på dagsordenen hos forældre og andre, som er nysgerrige på, hvordan værdier kommer til udtryk i hverdagen. Kurset henvender sig til forældre, som ønsker at sætte mere fokus på deres værdier i hverdagen. Dog kan du også nemt tage til kurset, selvom du ikke har børn, da alle kan få gavn af, at sætte fokus på sine individuelle værdier i hverdagen.

Du kan selv afholde kurset eller booke én af vores familiekonsulenter til at afholde det. Du kan læse mere om Værdifuld Hverdag på BUO’s hjemmeside her. Her kan du læse mere om, hvordan kurset afholdes og få svar på de mest stillede spørgsmål. 

 

VÆRDIFULD HVERDAG TILBYDER:

 

Ligger du inde med spørgsmål eller undrer du dig over noget om kurset, er du velkommen til at kontakte Familiekonsulent Thilde Kofod på thilde@buo.dk