Børnekirke

BUO tilbyder forskellige ressourcer som kan bruges som børnekirke af både forældre og børnekirkeledere. Vi mener det er vigtigt fra barns ben, at høre om Jesus og lære Guds ord, og tage sin personlige tro med sig ind i voksenlivet. Derfor vil vi gerne hjælpe forældre og børnekirker med forskellige ressourcer og aktiviteter, de kan drage nytte af, for at dele Guds ord med børn.

Vi har her samlet forskellige aktiviteter, initiativer og gode råd til, hvordan I som børnekirkeledere og forældre kan viderebringe Guds ord til børn. Her har vi samlet både materiale, sange og musik, men også råd til online børnekirke.

Da Corona har fyldt en stor del af vores hverdag de sidste 2 år og præget vores liv med restriktioner, vil vi imødekomme behovet for “hjemmeundervisning” . BUO har derfor sammensat en guide til online børnekirke, hvor I som familie kan sidde sammen hjemme med børnene og lytte til børnekirken. Dette er en guide til børnekirkeledere, som kan bruges til nem og sikker online undervisning til børn. Kig rundt på siderne for mere information om børnekirke eller skriv til BUO på info@buo.dk, hvis du har spørgsmål til materialet.

Go’ fornøjelse!